HET TECHNISCHE CARRIÈRE EVENEMENT MET DIEPGANG

  • WTC Rotterdam
  • 15-11-2024

Hey student, wat bieden wij jou?

In depth cases

De casestudy is een uitgelezen mogelijkheid om, op een actieve manier, het beste in jezelf naar boven te halen. In een drie uur durende sessie word jij samen met 19 andere studenten geconfronteerd met een probleem dat in een bedrijf naar voren zou kunnen komen. Door met dit fictieve probleem aan de slag te gaan, leer je op een constructieve manier de bedrijfscultuur kennen en kom je erachter hoe het is om bij dit bedrijf te werken. Zo zet jij een stap richting een goed beginnende succesvolle carrière!

Bekijk alle cases

Bedrijfspresentatie

De bedrijfspresentatie is een goede mogelijkheid om een kijkje te nemen in een bedrijf en om te zien hoe jij daar als toekomstige ingenieur aan de slag kan. In een besloten vergaderruimte zal jouw gematched bedrijf een tipje van de sluier oplichten. Hierin komen alle aspecten van een bedrijf aan bod en zal het unieke wat het bedrijf het bedrijf maakt worden toegelicht. De bedrijfspresentatie zal een uur in beslag nemen. Als na dit uur jouw interesse is gewekt, kan je de recruiters en engineers benaderen voor gerichte vragen op de borrel!

Bekijk alle bedrijfspresentaties

Bedrijvenmarkt

De bedrijvenmarkt is de plek waar student en bedrijf elkaar kunnen vinden. Hier kan je zien wat werkend Nederland voor jou kan betekenen. Ben je ergens anders ingedeeld dan bij dat ene bedrijf, schroom niet en spreek een recruiter aan of plan een afspraak in.

Bekijk alle bedrijven

Aftermovie 2022

Video thumbnail

Zij gingen je voor:

Werkstudent bij Allseas!
Silvy Rijsdijk

Silvy Rijsdijk - 23 jaar

Civil Engineering

Uitdaging bij Quooker
Wout Simmes

Wout Simmes - 24 jaar

Mechanical Engineering

Stapje buiten mijn studiespecialisatie
Stephanie Wiechers

Stephanie Wiechers - 25 jaar

Aerospace Engineering & Communication Science

Hoe werkt het?

Maak een profiel aan

Om te beginnen met Techniek Bedrijven maak je via de website een profiel aan. Hier vul je in wie je bent en hoe we met je in contact kunnen komen. Daarnaast kan je hier meer over jezelf vertellen door je studievoortgang, nevenactiviteiten, werkervaring en interesses aan te geven.

De Match

Door het matchingsysteem word jij gekoppeld aan de bedrijven welke het beste bij jou passen. Dit bedrijf heeft dus al aangegeven geïnteresseerd te zijn in jou. Hierdoor kom je in contact met bedrijven waar jij geïnteresseerd in bent, maar die jou ook graag willen zien

Het Evenement

Uiterlijk 9 november krijg je van ons bericht of je wel of niet geselecteerd bent voor het betreffende evenement. Als je geselecteerd bent ontvang je verdere informatie die je nodig hebt voor het evenement. Hierbij vragen we je om een machtiging te tekenen voor de eenmalige deelname kosten.

Bekijk de video voor meer info

Video thumbnail