Techniek Bedrijven uitgelegd

Video thumbnail

voor bedrijven

Wij verbinden ambities

Stichting Techniek Bedrijven brengt techniek- en bètastudenten in contact met bedrijven. Dit wordt bereikt door het organiseren van een jaarlijks carrière-evenement en het aanbieden van evenementen van bedrijven op TechniekBedrijven.nl. Door ons unieke matchingssysteem worden de juiste studenten aan de juiste bedrijven gekoppeld. Hierbij ligt de focus op kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Hoge kwaliteit voor uw inhousedag of business case

Techniek Bedrijven is het platform dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan waar u uw inhousedag of business course kunt aanbieden. We verzorgen al ruim twee decennia contact tussen studenten en bedrijven door het gericht benaderen van studenten die interesse hebben in bepaalde sectoren en bedrijven.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Techniek Bedrijven Evenement

Techniek Bedrijven Evenement is hét landelijke carrière-evenement dat staat voor kwaliteit en persoonlijk contact tussen student en bedrijf. Een exclusieve selectie van bedrijven wordt gekoppeld aan het topsegment van bèta- en techniekstudenten in de eindfase van hun studie afkomstig uit heel Nederland. Door middel van casestudies, bedrijfspresentaties, discussies, speeddates, een bedrijvenmarkt en een afsluitende borrel wordt tijdens het evenement een hoge mate van interactie en intensief contact tussen de bedrijven en studenten gecreëerd. Dit jaar zal het evenement plaats vinden op 15 november.

De match

Sinds 2004 bestaat het unieke matching-concept waarmee Techniek Bedrijven zich onderscheidt van andere events. Het bedrijf stelt criteria aan de competenties van een student (studierichting, internationale ervaringen, nevenactiviteiten, etc.). Bij de online inschrijving geven studenten aan waar zijn of haar voorkeuren voor bedrijven liggen. Vervolgens worden de studenten die het beste bij uw bedrijf ‘matchen’ geselecteerd. Op deze manier worden alleen studenten gekoppeld aan uw bedrijf die voldoen aan uw verwachtingen en daarnaast gemotiveerd zijn om het bedrijf beter te leren kennen; kortom de ideale ‘match’ tussen student en bedrijf.

Zelf deelnemen

De organisatie herziet elk voorjaar de bedrijvenselectie van het aankomende evenement. Uit alle technische sectoren worden de bedrijven geselecteerd waar vanuit de studenten en starters de meeste vraag naar is. Bedrijven kunnen dan ook alleen deelnemen op uitnodiging. Bent u geïnteresseerd in deelname aan het Techniek Bedrijven Evenement? Neem dan contact op met de organisatie.