Fugro Inhousedag | Fugro

Fugro Inhousedag | Fugro

27 mei t/m 27 mei

9:15-17:00

Fugro TechCenter, Prismastraat 4 Nootdorp

Bezoek ons kantoor en ontdek wat het betekent om je carrière te starten als Trainee bij Fugro!

Fugro is betrokken bij projecten over de hele wereld om de wereld veilig en leefbaar te maken. Hoe doen we dit? We vertrouwen op briljante geesten die de wereld van Geo-data vormen door innovatie en samenwerking. We pakken grote wereldwijde uitdagingen aan zoals klimaatverandering, snelle verstedelijking en de energietransitie door diverse geospatiale oplossingen aan te bieden aan onze klanten.

Gedurende de dag introduceren we je aan ons International Leadership Track, een programma van tweeënhalf jaar ontwikkeld voor ambitieuze afgestudeerden met een masterdiploma en minder dan 2 jaar werkervaring die van een uitdaging houden.

Ervaar dit en meer tijdens een bezoek aan ons TechCenter in Nootdorp. Deze dag geeft je de mogelijkheid om:

  • Vertrouwd te raken met het brede scala aan diensten van Fugro door interactieve kennissessies;
  • Een eerste blik te werpen op onze geavanceerde apparatuur die uniek is voor Fugro;
  • Je nieuwe kennis en academische achtergrond toe te passen om een Fugro-case op te lossen met een groep interdisciplinaire collega's;
  • Onze CEO en andere Fugro-professionals te ontmoeten die jouw passie delen om potentiële carrièrepaden te verkennen en waardevolle inzichten in de industrie op te doen.

De dag zal er als volgt uit gaan zien: 9:00-9:30 Opening by CEO 9:30-10:30 Panel: intro to Fugro 10:30-12:00 Tour through workshops 12:00-13:00 Lunch 13:00-16:00 Business Case 16:00-16:30 Introduction to ILT 16:30-17:30 Drinks

We zijn op zoek naar ambitieuze studenten van allerlei technische achtergronden, dus aarzel niet en meld je aan. We hopen je te verwelkomen op 27 mei!

Lees meer