Batenburg Inhousedag | Batenburg Techniek

Batenburg Inhousedag | Batenburg Techniek

06 juni t/m 06 juni

11:00-17:00

Admiraal Helfrichweg 2a Capelle aan de IJsel

Ontdek de energietransitie van denken tot doen tijdens onze exclusieve bedrijfsdag bij Batenburg Energietechniek!

10.00 uur: Start bij onze vestiging van Energietechniek op de Admiraal Helfrichweg 2a, Capelle a/d IJssel. Ontdek presentaties en case studies van onze collega's van Batenburg Installatietechniek en Energietechniek, waarbij we simulaties van de energietransitie en slimme technologische oplossingen verkennen.

12.00 uur: Geniet van een heerlijke lunch.

13.00 uur: Stap aan boord van de watertaxi voor een ontspannen tocht over de Maas, langs onze vestiging van Batenburg Installatietechniek. Hier zie je innovatieve elektrificatieprojecten in de transportsector, zoals laadpleinen in actie.

14.00 uur: Duik dieper in de praktijk met een rondleiding en presentatie in onze Assemblagehal op Oostdijk 29, Rotterdam. Ontdek hoe transformatorhuisjes worden geassembleerd, een gezamenlijk project van Energietechniek en Installatietechniek, en leer hoe we de energietransitie realiseren, van concept tot uitvoering. Ontmoet ook onze duurzaamheidsmanager, die zal toelichten hoe Batenburg haar opdrachtgevers helpt voorop te lopen in duurzaamheid en energietransitie.

16.30 uur: Sluit de dag af met een gezellige borrel. Je wordt na de borrel weer opgehaald en naar Delft gebracht.

Mis deze unieke kans niet om te leren en te ontdekken hoe jij een verschil kunt maken in de energietransitie!

Lees meer