Vanderlande

Vanderlande

Vanderlande is wereldmarktleider in efficiënte logistieke procesautomatisering op luchthavens en voor pakketdiensten. De onderneming is tevens een toonaangevende leverancier van deze procesautomatisering voor distributiecentra.

Wereldwijd worden er op luchthavens per jaar maar liefst 3,7 miljard stuks bagage via Vanderlande systemen afgehandeld, oftewel 11,5 miljoen per dag. Deze systemen zijn op 600 verschillende luchthavens actief en op 13 van de top-20 in de wereld. Daarnaast sorteren de systemen van Vanderlande wereldwijd meer dan 45 miljoen pakketten per dag voor verschillende klanten waaronder de meest toonaangevende sorteercentra voor pakketdiensten. Bovendien vertrouwen veel van de grootste wereldwijde e-commerce spelers en distributiebedrijven op de efficiënte en betrouwbare oplossingen van Vanderlande.

De onderneming richt zich op het optimaliseren van de bedrijfsprocessen en concurrentiepositie van haar klanten. In nauwe samenwerking streeft Vanderlande naar verbetering van hun operationele activiteiten en logistieke prestaties. Het uitgebreide portfolio van Vanderlande met geïntegreerde oplossingen – innovatieve systemen, intelligente software en life-cycle services – resulteert in snelle, betrouwbare en efficiënte automatiseringstechnologie.

Vanderlande is opgericht in 1949 en telt meer dan 7000 werknemers op diverse locaties op alle continenten. Met een stijgende omzet van inmiddels meer dan 1,4 miljard euro heeft de onderneming in de afgelopen zeven decennia wereldwijd een reputatie opgebouwd als zeer betrouwbare partner voor efficiënte logistieke procesautomatisering

7000

Werknemers

30

Landen

3

Branches

Werken bij Vanderlande

Video thumbnail

35

Vacatures

5

Stages

Activiteiten

Case study

Inrichten Colombiaanse luchthaven

2020-11-13T09:00:00.000Z

Online

Samen met enkele medestudenten vorm je een 'system integrator' die de order moet binnen slepen waarbij je een fictief Colombiaanse luchthaven moet inrichten om ervoor te zorgen dat de vertrekkende bagage gescreend wordt op explosieven. Dit betekent een aanpassing van het huidigie bagage-afhandelingssysteem. Kun jij een oplossing verzinnen om de ruimbagage te 'klaren', zonder de bestaande operatie te verstoren? Voor een aantrekkelijke prijs?

Deze studenten zoeken wij

Vanderlande is op zoek naar enthousiaste en gretige studenten die vastberaden zijn om hun actuele kennis en kunde in te zetten. Wij hebben voor uiteenlopende studieachtergronden carrièremogelijkheden, voor zowel specialisten als generalisten.

Wil om het beste te bereiken voor onze klanten

Elke dag beter willen worden

Teamplayer

Tonen van eigenaarschap

Minimaliseren van ecologische voetafdruk

Hier kun je ons vinden

Rooseveltlaan 1

5466 AC Veghel