Van Oord
Case study

Van Oord

Van Oord is een familiebedrijf dat wereldwijd actief is als toonaangevende aannemer van bagger, offshore wind en offshore projecten (olie en gas) met innovatieve oplossingen voor maritieme uitdagingen. Marine ingenuity, daar draait het om bij Van Oord. Met onze Marine ingenuity dragen wij bij aan een betere wereld voor toekomstige generaties. Met slechts twee woorden geven we kort en krachtig weer wat we doen, hoe we het doen en waarin wij ons onderscheiden. We zien onszelf als een gepassioneerde internationaal opererende waterbouwer die er altijd naar streeft om te excelleren in uitdagende omstandigheden: als het groot, complex, en bij voorkeur nog nooit eerder is gedaan.

5200

Werknemers

36

Landen

4

Branches

Shaping Dubai since 2001

Video thumbnail

300

Vacatures

50

Stages

Activiteiten

Case study

Casestudy Van Oord

17-11-2023 09:45

WTC Rotterdam

Heb je altijd al willen weten hoe een offshore windpark in het echt wordt uitgevoerd? Word je enthousiast van het werken met offshore windschepen, funderingen en kabels? Ga dan nu de uitdaging aan bij de Van Oord Case! De Van Oord case bestaat uit een interactieve ROC Drill, wat staat voor Rehearsal of Concept Drill. Dit is een activiteit die afkomstig is uit het militaire domein, en wordt gebruikt om bepaalde operaties te visualiseren. De doelstellingen van de ROC Drill zijn het optimaliseren van de projectplanning, het voorzien en beperken van risico's, het schetsen van de raakvlakken en het ontwikkelen van een actielijst van op te volgen punten. In deze interactieve case bouwen we een offshore windmolenpark vanaf nul op een levensecht gemodelleerd tapijt! We zullen werken met materialen zoals een geprinte lay-out van het project, 3D-geprinte kleine schepen en houten blokken die de funderingen voorstellen.

Deze studenten zoeken wij

Duurzaamheid, innovatie en veiligheid. Zijn dit woorden die jou triggeren? Dan kan Van Oord wel eens een goede match voor jou zijn! Van Oord is op zoek naar vindingrijke studenten die graag in een internationale omgeving willen werken. Studenten met een proactieve houding, sterke communicatieve vaardigheden en een interesse voor techniek en water. Samenn kunnen wij bijdragen aan het creƫren van een betere wereld voor de toekomstige generaties.

Doorzettingsvermogen

Samenwerken

Creatief denken

Hier kun je ons vinden

Schaardijk 211

3063 NH Rotterdam