Unilever
Middagonderdeel (tijdslot 1)

Unilever

Op duurzame manier zaken doen, dát is de visie van Unilever. We produceren en verkopen de mooiste merken, zoals Ben & Jerry's, Dove, Robijn en De Vegetarische Slager. Dit doen we in 190 landen over de hele wereld en we zijn de grootste FMCG in de Benelux. Enerzijds willen onze business laten groeien, bijvoorbeeld door analytics-gedreven marketing en door groot in te zetten op digital commerce. Anderzijds werken we hard om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Dat doen we door innovaties op het gebied van verpakkingen en producten, door het slimmer maken van onze fabrieken om waste drastisch te verminderen, en door logistieke optimalisaties zoals het uitrijden van vrachtwagens met dubbelgestapelde pallets voor minder rijbewegingen. Bij Unilever geloven we écht in de kracht van eerlijk en duurzaam, van sourcing tot verkoop, ook in een complexe wereld waarin dat niet altijd makkelijk is. Ga jij de uitdaging aan?

149k

Werknemers

190

Landen

1

Branches

Unilever Global Supply Chain

Video thumbnail

50

Vacatures

90

Stages

Activiteiten

Middagonderdeel (tijdslot 1)

Middagonderdeel I Unilever

17-11-2023 13:45

WTC Rotterdam

Unilever is een data-gedreven organisatie. Maar wat betekent dat in de praktijk bij een groot beursgenoteerd bedrijf? En welke marktintelligentie en strategische partnerships gebruikt Unilever om nieuwe inzichten te krijgen? Tijdens deze presentatie geven Jan Hilverda (Information & Analytics Lead Benelux) en Janneke van Doremalen (Digital Marketing & E-commerce Lead Benelux) een praktisch kijkje in de datakeuken van het bedrijf achter merken als Ben & Jerry's, Dove, Robijn en De Vegetarische Slager.

Deze studenten zoeken wij

Studenten die een positieve impact willen maken op de wereld. Daar zijn we altijd naar op zoek. Digitaal Talent, Technisch Talent, Innovatief Talent, elke vorm van talent is welkom. Unilever is een diverse organisatie en diversiteit is een van onze grote drijvers in innovatie en ontwikkeling. Hierom zijn we op zoek naar studenten die in een dynamische, internationale en inclusieve werkomgeving willen werken tijdens een stage, het Unilever Future Leader Programma of direct via een vacature op onze website.

Hier kun je ons vinden

Nassaukade 5

3071JL Rotterdam