TenneT
Bedrijfspresentatie (tijdslot 1)

TenneT

Met ruim 23.500 kilometer aan hoogspanningsverbindingen op land en in zee en zo’n 5.000 medewerkers behoort TenneT tot de grootste elektriciteitstransporteurs van Europa. Onze allerhoogste prioriteit is een veilige en ononderbroken elektriciteitsvoorziening voor onze 41 miljoen eindgebruikers in Nederland en Duitsland. Met stip op twee staat het mogelijk maken van de energietransitie en de verdere integratie van de Noordwest-Europese energiemarkt. TenneT staat bekend om de innovatieve projecten waarmee we onze missie in de praktijk brengen: taking power further. TenneT is gecertificeerd Top Employer, wat inhoudt dat we ons aantoonbaar inzetten om de beste werkomgeving voor onze medewerkers te creëren.

TenneT levert de elektriciteit voor alle apparaten en systemen die stroom verbruiken in jouw huis, op jouw sportvereniging, in alle openbare ruimtes en meer. Nederland en een groot deel van Duitsland vertrouwen 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar op TenneT's diensten. Met ruim 23.500 kilometer aan hoogspanningsverbindingen op land en in zee en zo’n 5.000 medewerkers behoort TenneT tot de grootste elektriciteitstransporteurs van Europa met maar liefst 41 miljoen eindgebruikers in Nederland en Duitsland. Zonder TenneT zou je niet je computer kunnen gebruiken, je eten vers kunnen houden in de koelkast, je telefoon opladen, TV kijken, pinnen, of zelfs maar het licht aandoen. Bovendien zouden er geen auto’s, kleding of apparatuur geproduceerd kunnen worden, omdat fabrieken uiteraard elektriciteit nodig hebben. Zonder elektriciteit zouden we maar met moeite overleven in onze 24-uursmaatschappij. Gelukkig doet TenneT er alles aan om te zorgen dat het licht blijft branden. De beschikbaarheid van hun net bedraagt maar liefst 99,99%. TenneT behoort daarmee tot de beste netbeheerders ter wereld.

5000

Werknemers

2

Landen

1

Branches

Werken bij TenneT

Video thumbnail

62

Vacatures

10

Stages

Activiteiten

Bedrijfspresentatie (tijdslot 1)

Masterclass TenneT!

13-11-2020 14:00

Online

TenneT is een Transmission System Operator (TSO) en heeft daarmee een centrale rol in de energietransitie. We waarborgen een veilige en betrouwbare elektriciteitsvoorziening, vandaag en morgen. Tijdens deze masterclass krijg je een uniek inzicht in de rol van een TSO en hoe een carrière bij een TSO eruit ziet. Robert Kuik (Head afdeling Asset Management – Grid Planning) neemt jou mee in het verleden en het heden TenneT en geeft inzicht in een aantal uitdagingen waar we als TSO voor staan.

Deze studenten zoeken wij

TenneT is op zoek naar (Elektro)technisch toptalent dat zich wil inzetten voor de energietransitie. Het doen van een stage, afstuderen, het volgen van een traineeship: het is allemaal mogelijk bij TenneT.

Hier kun je ons vinden

Utrechtseweg 310

6800AS Arnhem