TenneT
Middagonderdeel (tijdslot 2)

TenneT

TenneT is een toonaangevende Europese elektriciteitstransporteur (TSO) met de voornaamste activiteiten in Nederland en Duitsland. Met ruim 24.500 kilometer aan hoogspanningsverbindingen zorgen wij voor een zekere levering van elektriciteit aan 42 miljoen eindgebruikers.

TenneT telt ongeveer 6.620 medewerkers en heeft een omzet van 4,1 miljard euro. Wij zijn een van Europa's grootste investeerders in nationale en grensoverschrijdende netverbindingen op land en op zee, die de Noordwest-Europese energiemarkten samenbrengen en de energietransitie aanjagen.

7200

Werknemers

2

Landen

1

Branches

Werken bij Tennet

Video thumbnail

250

Vacatures

5

Stages

Activiteiten

Middagonderdeel (tijdslot 2)

Middagonderdeel II TenneT

17-11-2023 15:30

WTC Rotterdam

Bij TenneT draait het om meer dan het weten van alle technische ins en outs. Tijdens deze case study vertellen medewerkers van TenneT je alles over het bedrijf en hun ervaringen met stage lopen, afstuderen en het International Trainee Program. Vervolgens duiken we de inhoud van het North Sea Wind Power Hub programma in en presenteren we de visie van het consortium om de doelen van Parijs 2050 te halen. Na de introductie word je creativiteit getest tijdens het oplossen van een gecompliceerd vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken: waar en hoe bouwen we een hub in de Nederlandse Noordzee? Welke technieken zijn kosten-optimaal en welke aanlandingspunten gebruiken we? Hoe houden we rekening met de natuur? Is de markt er klaar voor en zijn er genoeg mensen en middelen beschikbaar? Meld je aan en krijg een indruk van de complexe wereld van de energietransitie bij TenneT!

Deze studenten zoeken wij

Volg je momenteel een studie in de richting van IT of Techniek en wil je graag kennismaken met de energiewereld? Kies dan voor een stage of een afstudeeronderzoek bij TenneT!

Ben je al aan het afstuderen en ben je op zoek naar je volgende stap? Verdiep je eens in het Junior Engineer Program en/of het International Traineeship.

Leiderschap

Analytisch denken

Communicatieve vaardigheden

Hier kun je ons vinden

Utrechtseweg 310

6812 AR Arnhem