Tata Steel
Case study

Tata Steel

Tata Steel Nederland is zondermeer een van de meest uitdagende industriële werkgevers van Europa. Een leidend en duurzaam staalbedrijf waar iedereen trots op is, dát is onze ambitie. Daarom is Tata Steel begonnen aan de grootste omslag sinds haar bestaan; we gaan staal maken op basis van waterstof. Samen met 9000 collega’s werken wij continu aan verbetering. Wij investeren jaarlijks vele honderden miljoenen euro’s in verduurzaming en innovatie van processen en producten met een hoge toegevoegde waarde. Hierbij verbeteren wij onze efficiency en reduceren wij onze kosten. Daarbij willen wij verantwoord staal maken, wat alleen mogelijk is vanuit een gezonde balans tussen de belangen voor mens, milieu, omgeving en het bedrijf.

9000

Werknemers

23

Landen

Tata Steel in Europe - Our story

Video thumbnail

500

Vacatures

150

Stages

Activiteiten

Case study

Casestudy TATA Steel

17-11-2023 09:45

WTC Rotterdam

Are you ready to tackle one of the most pressing issues in the steel industry and contribute to a more sustainable future? In an are where sustainability is paramount, the steel industry faces significant challenges. Tata Steel the Netherlands, as a global leader in steel production, is at the forefront of this transformation. We present you with a real-world case study that delves into the complexities of balancing economic viability, environmental responsibility, and operational efficiency.

Deze studenten zoeken wij

Om onze ambitie te doen slagen hebben we talenten nodig in de techniek, IT, productie en logistiek. Aanpakkers zoals jij die juist nú het lef hebben om te kiezen voor Tata Steel. Daarnaast moet ook onze productie blijven doordraaien en willen wij hoge kwaliteit staal blijven leveren. Daarom zijn wij op zoek naar stagiairs, afstudeerders en young professionals die samen met ons de uitdaging aan willen gaan. Maak jij samen met ons werk van de toekomst?

Leiderschap

Analytisch denken

Samenwerken

Hier kun je ons vinden

Wenckebachstraat 1

1971 JZ IJmuiden