Tata steel
Case study

Tata steel

Tata Steel is de op een na grootste staalproducent van Europa. Wij leveren hoogwaardig staal aan klanten die actief zijn in de auto-industrie, de bouw, energiesector en verpakkingsindustrie. Met het internationale netwerk van verkoopkantoren en service centers onderscheidt Tata Steel zich in de markt. Wij willen klanten succesvol laten zijn in hun markten. Samenwerken en partnership met klanten staan daarom centraal in onze aanpak.

86500

Werknemers

26

Landen

Werken bij Tata Steel

Video thumbnail

4

Vacatures

100

Stages

Activiteiten

Case study

Bedrijfspresentatie Tata Steel

13-11-2020 10:00

Online

Het verkoop team van Tata Steel heeft de afgelopen tijd veel energie gestoken in het verbeteren van de relatie met een belangrijke klant: DURA®. Ze staan op het punt om een grote order te plaatsen die veel impact heeft op de omzet van komend kwartaal. Gezien de omvang van deze order, neemt de betreffende accountmanager contact op met de productiemanager van de continue gietmachine. Hij geeft enthousiast aan dat dit een belangrijke kans is voor Tata Steel. De productiemanager reageert duidelijk: ‘Hier heb ik absoluut geen capaciteit voor. Ik snap dat dit een mooie kans is maar ik zou niet weten wanneer ik het zou moeten gieten’. Gelukkig bemoeit de technoloog zich met deze beslissing en geeft aan dat hij een oplossing heeft!

Deze studenten zoeken wij

Stagelopen of afstuderen bij Tata Steel betekent meer dan je misschien voor mogelijk hield. Tata Steel heeft namelijk geen standaard opdrachten. Jouw inzet draagt echt bij aan het realiseren van onze ambities. Per jaar worden WO-studenten voor hun stage of afstuderen ondergedompeld in de unieke bedrijfscultuur van Tata Steel. Zij hebben met elkaar gemeen dat ze met eigen ogen willen zien hoe het er in een internationaal, technisch en innovatief concern aan toegaat. Die kans krijgen ze volop. Stage- en afstudeeropdrachten vind je in alle onderdelen van ons bedrijf. Van productie tot marketing. Van logistiek tot R&D. We dagen je uit tot het uiterste, zodat je niet alleen veel opsteekt van ons bedrijf, maar ook ontdekt wat je zelf allemaal kunt. Dankzij de persoonlijke begeleiding kijk je straks met veel plezier terug op een bijzondere en leerzame periode. We bieden naast onze stagemogelijkheden ook een Technisch en een Business Traineeship aan. Tevens hebben we Young Professionals vacatures. Naast learning on the job, ontwikkel je jezelf ook op persoonlijk vlak door middel van vele trainingen die onderdeel zijn van het Trainee- of Young professional programma.

Liefde voor techniek

Interesse in de staalindustrie

Beschikking over overtuigingskracht

Behoefte aan uitdaging

Behoefte aan zelfontwikkeling

Hier kun je ons vinden

Wenckebachstraat 1

1970CA IJmuiden