Sweco
Case study Middagonderdeel (tijdslot 2)

Sweco

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de duurzame samenlevingen en steden van de toekomst. Samen met klanten en de kennis van 21.000 architecten, ingenieurs en adviseurs creëren we slimme oplossingen voor het stedelijk gebied. Met oog voor de versnellende kracht van digitalisering en het perspectief van een groene en duurzamere samenleving.

Bij Sweco laten we ons leiden door de verschillen die onze organisatie rijk is. Als mens, als expert. Dit doen we met én voor elkaar. We staan voor vooruitgang en zijn altijd in beweging. Sweco is een optelsom van creatieve breinen, adviseurs die bruggen bouwen tussen morgen en vandaag en waaghalzen die verder durven te gaan. We dagen de status quo uit en belonen durf en doen. Werken bij Sweco doe je met je hoofd, je hart en met lef.

21000

Werknemers

14

Landen

7

Branches

Divers, uitdagend en vol leven

Video thumbnail

100

Vacatures

75

Stages

Activiteiten

Case study

Casestudy Sweco

17-11-2023 09:45

WTC Rotterdam

Vervoer per spoor is een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor vervoer over de weg. Het gebruik van het spoor is de laatste jaren verdubbeld. Hier komen verschillende uitdagingen bij kijken vanuit diverse disciplines. Tijdens de casus gaan jullie aan de slag met een actueel en multidisciplinair project. Hierin zal vooraf een presentatie worden gegeven over het project en de uitdagingen die hierbij komen kijken. In de case gaan we oplossingen zoeken voor de grootste uitdagingen van het project. Hierin zal een stuk (brede) technische kennis worden gevraagd, maar ook stakeholdermanagement wordt meegenomen. Daarnaast zijn we op zoek naar nieuwe inzichten en creatieve oplossingen. Uiteindelijk zullen de gevonden oplossingen worden gepresenteerd en kunnen we deze vergelijken met de ideeën die we vanuit Sweco hebben. Durven jullie de uitdaging aan?
Middagonderdeel (tijdslot 2)

Middagonderdeel II Sweco

17-11-2023 15:30

WTC Rotterdam

De vraag naar duurzame watertechnologische oplossingen is groot. Schoon water, duurzame energie, reductie van de CO2- footprint, klimaatadaptatie en dit alles in een toenemende verstedelijkte omgeving: dit zijn voor nu en in de toekomst dé uitdagingen in ons vakgebied. Tijdens een mini-casus zullen jullie meedenken over een actueel vraagstuk. Heb jij samen met je groepje de meest innovatieve oplossing?

Deze studenten zoeken wij

Bij Sweco draait het niet alleen om technische know-how, maar is ook houding en gedrag een belangrijke graadmeter bij het selecteren van de juiste personen. Ook voor junioren die de sociale en creatieve kant kunnen verbinden met de techniek, is een belangrijke taak weggelegd. We onderscheiden ons door de meest benaderbare en betrokken partner met erkende expertise te zijn. Daarom letten we in het bijzonder op je drive en motivatie. Ben je van nature een nieuwsgierig persoon die beschikt over een goede dosis teamspirit en grijp je graag nieuwe kansen aan, dan voel je je bij Sweco snel thuis.

Ondernemend

Samenwerken

Zelfstandig werken

Hier kun je ons vinden

De Holle Bilt 22

3732 HM De Bilt