Royal HaskoningDHV
Bedrijfspresentatie (tijdslot 2)

Royal HaskoningDHV

Ons bedrijf bestaat al meer dan 137 jaar. Wij stimuleren geïntegreerde duurzame ontwikkeling samen met onze klanten op kennisgebieden waarin wij de expert zijn en onze invloed kunnen uitoefenen. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie. Onze netwerkorganisatie van slimme ondernemers verbindt de beste en slimste mensen ter wereld. We hebben de ambitie om een financieel gezond bedrijf te zijn dat investeert in innovatieve oplossingen én in de ontwikkeling van haar medewerkers. Wij zijn commercieel slimme ingenieurs, projectmanagers en consultants die goed zijn in het bedenken en ontwerpen van slimme steden, luchthavens, havens, gebouwen en nog heel veel meer. We vernieuwen industrieën, ontwikkelen samen met anderen oplossingen voor schone energie of schoon water door slimme data te gebruiken, informatiestromen en modellen te digitaliseren. In toenemende mate verbinden we de digitale met de echte wereld. Samen met onze klanten en partners gebruiken we data en algoritmen om onze inzichten te vertalen in verwachtingen waar de klant mee aan de slag kan. We ondersteunen onze klanten met hun digitale transformatie. En wij begeleiden onze klanten met een betere en snellere uitvoering van hun ambities.

Let’s enhance society together!

6000

Werknemers

140

Landen

5

Branches

Werken bij Royal Haskoning

Video thumbnail

144

Vacatures

6

Stages

Activiteiten

Bedrijfspresentatie (tijdslot 2)

Bedrijfspresentatie Royal Haskoning DHV

13-11-2020 15:30

Online

De bezetting op het Nederlandse spoor is hoog en de capaciteitsvraag op het netwerk en de stations neemt toe. Om te zorgen dat aan deze groeiende vraag naar vervoer per spoor kan worden voldaan werkt de afdeling Rail van Royal HaskoningDHV aan de verbetering en vernieuwing van de railinfrastructuur. Hiervoor wordt er binnen projecten samengewerkt met verschillende disciplines, die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld civiele constructies, energievoorziening of netwerksimulaties. Daarnaast speelt ook de digitalisering binnen de railsector een grote rol, voor het verwerken van data of de beveiliging van het treinverkeer. Ben je benieuwd aan welke railprojecten Royal HaskoningDHV werkt en wat de mogelijkheden zijn voor jou als afstudeerder of starter? Meld je dan aan voor deze presentatie, waarin wordt verteld over de werkzaamheden binnen de afdeling Rail. Ook zullen twee collega’s je vertellen over hun ervaringen en lopende projecten.

Deze studenten zoeken wij

Het verschilt erg per business line, maar over het algemeen zoeken wij een ondernemende student die voorop wil lopen in nieuwe ontwikkelingen, zelfstandig kan werken, nieuwsgierig en daadkrachtig is. De meeste studenten hebben een civiele of (werktuig)bouwkundige achtergrond.

Ondernemend

Nieuwsgierig

Daadkrachtig

Probleemoplossend denken

Creatief denkvermogen

Hier kun je ons vinden

George Hintzenweg 85

3068 AX Rotterdam