Royal HaskoningDHV
Middagonderdeel (tijdslot 1)

Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHVis een onafhankelijk bureau sinds 1881 dat ingenieurs-, ontwerp-en adviesdiensten combineert met software en technologie om zo meer toegevoegde waarde te leveren voor klanten. Vanuit onze missie Enhancing Society Together nemen we de verantwoordelijkheid om een positieve impact op de wereld te hebben en bij te dragen aan de UN Sustainable Development Goals.

Wij dagen onszelf en onze klanten uit om duurzame oplossingen te ontwikkelen voor vraagstukken met betrekking tot de gebouwde omgeving en de industrie. Onze circa ca. 6.000 collega’s werken, verspreid over kantoren in meer dan 25 landen wereldwijd, samen met klanten aan toekomstbestendige oplossingen, voor klimaatverandering en digitale transformatie tot veranderende consumentenwensen en de energietransitie.

6000

Werknemers

25

Landen

8

Branches

Werken bij Royal Haskoning

Video thumbnail

300

Vacatures

20

Stages

Activiteiten

Middagonderdeel (tijdslot 1)

Middagonderdeel I Royal Haskoning DHV

17-11-2023 13:45

WTC Rotterdam

Hoe kun je met assetmanagement belangrijke organisatiedoelstellingen behalen? Met uitdagingen van organisaties op het gebied van duurzaamheid, digitalisering, flexibiliteit en het aantrekken en behouden van talent, is waarde gestuurd asset management cruciaal. Bij Royal HaskoningDHV werken we aan deze uitdagingen en helpen we grote opdrachtgevers met de verbetering van hun Asset Management organisatie. Denk aan non-core (infra) assets zoals gebouwen, civiele infrastructuur en gebouw gerelateerde installaties. In deze sessie vertellen we je hier graag meer over: Hoe kun je door waarde gestuurd assetmanagement een verandering creëren in het denken over assets van een organisatie? Is het beheer van assets slechts een kostenpost? Hoe ga je van ‘wat kost het’ naar ‘wat draagt het bij’, waarbij de kracht van data en informatie niet wordt onderschat? Tot snel!

Deze studenten zoeken wij

Wij hebben altijd plek voor slimme en ambitieuze studenten die samen met ons voorop willen lopen in nieuwe ontwikkelingen. Bij ons krijg je de kans om in een dynamische en veilige omgeving ervaring op te doen, om op verschillende afdelingen een kijkje te nemen, eens binnen te stappen in één van onze vele kantoren en om in contact te komen met verschillende experts en specialisten. Persoonlijke én professionele ontwikkeling staan bij ons voorop. Daardoor is geen enkele vraag teveel, geen vraag te gek en blijft geen kans onbenut.

Ondernemend

Modelleren

Ondernemend

Hier kun je ons vinden

Laan 1914 35

3818 EX Amersfoort