Royal Dutch Shell
Case study

Royal Dutch Shell

CO2 reductie is een van de grote uitdagingen van de 21ste eeuw. In Shell's Powering Progress strategie nemen wij onze eigen bedrijven, onze (toekomstige) klanten en onze toeleveranciers mee in de transitie naar net-zero in uiterlijk 2050. Tegelijkertijd bevat deze strategie bredere doelen op het gebied van natuur en kwaliteit van leven. Zo willen wij in 2030 betrouwbare toegang tot energie leveren aan 100 miljoen mensen in gemeenschappen die dat op dit moment niet hebben.

De energie transitie is een wereldwijde technische en maatschappelijke uitdaging die raakvlakken heeft met alle onderdelen van Shell. Dit geeft elke werknemer de kans hieraan bij te dragen. Van het decarboniseren van bestaande fabrieken, naar het overstappen op duurzame feedstock tot het opzetten van nieuwe energie waardeketens. Aan deze topics en meer werken wij binnen Shell. Dit doen wij niet alleen, samenwerking is de sleutel.

Kijk voor meer informatie ook op: www.shellpoweringprogress.com

82000

Werknemers

70

Landen

The Future. Yours to Make.

Video thumbnail

Activiteiten

Case study

Casestudy Shell

17-11-2023 09:45

WTC Rotterdam

In Rotterdam wordt hard gewerkt aan het realiseren van de energietransitie. Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam is namelijk bezig met de bouw van de grootste bio-brandstoffenfabriek van Europa. Deze fabriek is een complexe aaneensluiting van verschillende technieken om van organisch afval zoals frituurvet nieuwe brandstoffen te maken, bijvoorbeeld bio-kerosine. Van groot belang bij het ontwerpen van een nieuwe fabriek is de warmteproductie, zonder warmte namelijk geen proces. In deze case gaan jullie een advies uitbrengen over de installatie die ontworpen moet worden om HEFA goed te kunnen opereren. Hierbij spelen verschillende factoren een belangrijke rol, waardoor jullie kennis maken met de dilemma’s van het bouwen van megaprojecten in de energietransitie.

Deze studenten zoeken wij

Werken bij Shell kan in vele verschillende banen, variërend van operationeel / technisch tot commercieel. Na een succesvolle sollicitatie gaan wij samen met jou opzoek gaan naar de functie die past bij jouw capaciteiten en wensen. De studenten die wij aannemen kunnen hun ideeën goed overbrengen en blinken uit in wat zij doen. Dit kan op gebied van studie zijn, maar ook daar buiten.

Kijk voor meer informatie op: www.shell.nl/carrieres

Hier kun je ons vinden

carel van Bylandtlaan 16

2596HR Den Haag