Rijkswaterstaat
Middagonderdeel (tijdslot 2)

Rijkswaterstaat

Asfalt ontwikkelen dat fluistert. Files voorkomen met big data. Doorstroming inventariseren met drones. Overstromingen tegengaan met innovatieve en wereldwijd unieke methodes. Bij Rijkswaterstaat krijg je de kans om als student of starter bij te dragen aan de mooiste en meest prestigieuze infrastructurele projecten. Projecten waarover je later met trots zegt: “Daar heb ik aan meegewerkt!”

Nederland is nooit af. We zijn als Rijkswaterstaat ons land altijd aan het verbeteren. Of we nu de natuur meer ruimte geven, geluidsoverlast terugdringen of zorgen voor betere bereikbaarheid: met elk project bouwen we verder aan ons land. Hierbij blijven we innoveren en maken we gebruik van slimme en toekomstvaste technologieën. Of je nu stagiair, afstudeerde, promovendus, trainee of professional bent: de mogelijkheden bij Rijkswaterstaat zijn oneindig. Als starter bij Rijkswaterstaat krijg je namelijk de ruimte om jezelf te ontwikkelen en inhoudelijk te versterken.

Bij Rijkswaterstaat maak je deel uit van een ambitieuze groep mensen die grootse projecten realiseert. Je eigen inbreng is daarbij essentieel. Maar natuurlijk kijken wij ook of jouw inzet bijdraagt aan de doelstellingen en taken van RWS. Inhoudelijk kun je op tal van vakgebieden aan de slag, maar de nadruk ligt op technische disciplines, ICT, Informatievoorziening en Inkoop.

10000

Werknemers

1

Landen

1

Branches

150

Vacatures

500

Stages

Activiteiten

Middagonderdeel (tijdslot 2)

Middagonderdeel II Rijkswaterstaat

17-11-2023 15:30

WTC Rotterdam

To be announced...

Deze studenten zoeken wij

Wij zoeken iemand die op zoek is naar een stage, traineeship of bijbaan. we focussen ons met name op de techniek. dus iemand die een technische achtergrond heeft. verder stimuleren wij doorstroom, dus vanuit een van de programma's kan je doorgroeien in een reguliere vacature.

Ondernemend

Zelfstandig werken

Communicatieve vaardigheden

Hier kun je ons vinden

Griffoenlaan 2

3526 LA Utrecht