Quatronic
Middagonderdeel (tijdslot 2)

Quatronic

Quatronic is een startup met een duidelijke missie: de allerbeste worden in het ontwikkelen van low-code applicaties en daarbij de leukste werkgever van Europa zijn. Quatronic gelooft sterk in het potentieel van low-code en denkt dat dit een cruciale rol gaat spelen in de digitale transformatie van organisaties. Daarnaast staat bij Quatronic de werknemer centraal en vinden we het belangrijk dat er voldoende ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en een gezonde werksfeer.

En de organisatie is goed op weg om deze missie waar te maken! Quatronic werd opgericht in 2018, volledig zelf gefinancierd, en vieren we dit jaar ons eerste lustrum! Inmiddels is Quatronic uitgegroeid tot een bedrijf met 29 werknemers. De vraag naar het verbeteren van bedrijfsapplicaties blijft groeien, en Quatronic helpt graag meer organisaties hun digitale ambities vorm te geven én te realiseren. En daarom heeft Quatronic jou nodig.

29

Werknemers

1

Landen

5

Branches

Werken bij Quatronic

Video thumbnail

3

Vacatures

2

Stages

Activiteiten

Middagonderdeel (tijdslot 2)

Middagonderdeel II Quatronic

17-11-2023 15:30

WTC Rotterdam

Bij Quatronic bouwen wij, als consultants, applicaties met behulp van low-code. Dit willen wij ook gaan doen samen met jou! Je gaat bij deze workshop met een selecte groep data analisten, economen, en develop- en consulting experts aan de slag. Je krijgt een korte introductie in onze methode Discover, Develop, Drive. - We presenteren een real-world case die we samen met een van onze klanten opgepakt hebben. (Discover) - Samen met onze experts ga je nadenken over en vormgeven aan oplossingen. (Develop) - En als afsluiter gaan we een prototype bouwen van de gekozen oplossing. (Drive) Als je niet gelooft dat het mogelijk is om in 1 uur een verschil te kunnen maken, bewijzen we je graag het tegendeel.

Deze studenten zoeken wij

Quatronic is een geschikte werkgever voor jou als je klanten echt verder wilt helpen met het toepassen van de nieuwste technologieën. Quatronic past goed bij jou als je graag in een team werkt en ook goed zelfstandig werkt. Ons team bestaat uit slimme, creatieve en analytische denkers. Wij zijn enthousiaste en gepassioneerde consultants, die zowel hard werken als plezier maken vooropstellen.

Analytisch denken

Ondernemend

Samenwerken

Hier kun je ons vinden

John M. Keynesplein 12

1066 EP Amsterdam