ProRail
Middagonderdeel (tijdslot 2)

ProRail

Bij de naam ProRail denken mensen in eerste instantie alleen aan treinen. Toch zit het net even anders: we beheren alle spoorwegnetwerken in Nederland. En wist je dat we in Nederland een van de drukste, betrouwbaarste en meest ingenieuze spoorwegnetwerken ter wereld kennen? Hoe fijn is het dan ook dat we kunnen rekenen op onze ruim 5.000 diverse collega’s. Met elkaar houden we 7.000 kilometer spoor – en alles wat erbij komt kijken – veilig en in topconditie. Van mooie stations en een optimale dienstregeling tot goed onderhouden bruggen, tunnels, overgangen, wissels en seinen.

Vergroot bij ProRail je kennis, verbeter je vaardigheden of ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Zo werk je niet alleen aan de duurzame mobiliteit en toekomst van Nederland, maar ook aan je eigen carrière. Een carrière die past bij jouw talenten en interesses. Waar jouw hart ook sneller van gaat kloppen, bij ProRail vind je kansen, mogelijkheden en werk om trots op te zijn.

5000

Werknemers

1

Landen

1

Branches

Werk mee aan vervoer waar Nederland beter van wordt

Video thumbnail

38

Vacatures

10

Stages

Activiteiten

Middagonderdeel (tijdslot 2)

Middagonderdeel II ProRail

17-11-2023 15:30

WTC Rotterdam

Ben jij op zoek naar een veelzijdige organisatie en dus met veel mogelijkheden? Lijkt een prettige informele sfeer met diverse collega’s jou fijn? En wil je voorzien zijn van een goed salaris? ProRail heeft dit allemaal te bieden! Kom tijdens het middagonderdeel van ProRail te weten wat we nu echt doen, wat een stage inhoudt, welke traineeships er zijn en wat je tijdens de 2 jaar traineeship allemaal leert. Aangezien ProRail een van de drukste spoornetwerken ter wereld heeft, hoe gaan we dan miljoenen reizigers vervoeren en het toenemende aantal goederen tijdig op bestemming krijgen? De komende tien jaar groeit het aantal personen en goederen dat over het Nederlandse spoor reist met 30%. Daarvoor hebben we een solide infrastructuur nodig, met veel verantwoordelijkheid in combinatie met innovatieve technologieën. Een uitdagende job die we samen doen en die 24/7 doorgaat. En dit allemaal met oog op de toekomst en met duurzaamheid hoog in het vaandel. Kom ProRail verkennen tijdens het Techniek Bedrijven Evenement!

Deze studenten zoeken wij

Bij ProRail werk je aan uitdagingen die de toekomst van het spoor vormgeven en biedt ruimte aan studenten met o.a. technische, finance of managementstudies. Met jouw talent, managementambitie en initiatief maak je het verschil binnen mooie projecten. ProRail waardeert leergierigheid en ondernemerschap en zorgt voor uitstekende zelfontwikkeling en coaching om ervoor te zorgen dat je met plezier werkt en maximaal groeit. Het is jouw volgende stap naar een veelbelovende carrière in een impactvolle organisatie.

Leiderschap

Analytisch denken

Mensgericht werken

Hier kun je ons vinden

Moreelsepark 3

3511 EP Utrecht