Prorail
Bedrijfspresentatie (tijdslot 1)

Prorail

Met elke dag 1.2 miljoen reizigers en 110.000 ton goederen over het spoor is een solide railinfrastructuur noodzakelijk. Daar zorgen wij voor. En ook voor mooie stations, een juiste verdeling op het spoor en al het treinverkeer in goede banen. Op tijd, maar vooral veilig over een van de drukste spoorwegnet werken ter wereld. Een gigantische 24-uurs operatie met veel verantwoordelijkheden. Dit doen we samen, voor heel Nederland.

4700

Werknemers

1

Landen

1

Branches

Werk jij mee aan vervoer waar Nederland beter van wordt

Video thumbnail

40

Vacatures

40

Stages

Activiteiten

Bedrijfspresentatie (tijdslot 1)

Werken bij ProRail

13-11-2020 14:00

Online

Met elke dag 1.2 miljoen reizigers en 110.000 ton goederen over het spoor is een solide railinfrastructuur noodzakelijk. Daar zorgen wij voor. En ook voor mooie stations, een juiste verdeling op het spoor en treinverkeer in goede banen. Op tijd, maar vooral veilig over een van de drukste spoorwegnetwerken ter wereld. Een gigantische 24-uurs operatie met veel verantwoordelijkheid. Om dat te realiseren werken we aan duurzame mobiliteit van Nederland. Een complexe en uitdagende opgave. Met innovatieve technologieën en die van 50 jaar oud. In een sector die vol in the picture staat en een werkomgeving vol betrokken collega’s, met wie we continu verbeteren en vernieuwen. Tijdens het middagonderdeel nemen we je verder mee in de wereld van het spoor én maak je kennis met onze collega’s zodat je een goed beeld krijgt van hoe de werkweek eruit ziet als je bij ProRail werkt. We nemen je mee in wat dit inhoudt, welke uitdagingen er spelen in onze organisatie en hoe jij daar als jong talent een belangrijke rol in kan spelen! Nieuwsgierig? Schrijf je dan nu in voor het middagonderdeel bij ProRail, dé spoorinfrastructuurbeheerder van Nederland!

Deze studenten zoeken wij

We zoeken studenten die graag de handen uit de mouwen steken om een mooie bijdrage te leveren aan de maatschappij. Andersdenkers, Teambuilders, Buiten de Lijntjes Kleurders, Frisse Blikbrengers en Baanbrekers om maar even wat types te noemen. We zoeken zowel hbo’ers als wo’ers met een achtergrond vanuit Finance, Techniek, ICT, Bedrijfskunde, Bestuurskunde of HRM.

Interesse en kennis in technologie

Je bent een echte aanpakker en resultaatgericht

Je bent communicatief vaardig en legt makkelijk verbinding met mensen

Je kunt goed zelfstandig werken, maar werkt ook graag in teamverband

Een creatieve omdenker en een aanstekelijke teamvormer

Hier kun je ons vinden

De Inktpot, Moreelsepark 3

3511 EP Utrecht