Pon
Bedrijfspresentatie (tijdslot 1)

Pon

Pon is wereldwijd actief op het gebied van mobiliteitsproducten, -diensten en -oplossingen en biedt ook honderden industriële oplossingen. In 1895 begonnen als kleinschalig familiebedrijf, groot geworden als handelshuis, bekendheid verworven als autohandelaar en inmiddels toonaangevend in tal van markten. Al meer dan 125 jaar zetten we mensen en goederen in beweging. Tegenwoordig is Pon een wereldwijd opererend bedrijf, actief in vele markten: we zijn de nummer 1-auto-importeur van Nederland met ook een sterke positie in de USA, staan in de wereldwijde top 5 van fietsproducenten en zijn een gevestigde naam in de wereld van maritieme oplossingen, grondverzet, energievoorziening, flow control (kleppen en afsluiters) en industriële services.

12000

Werknemers

27

Landen

10

Branches

Werken bij Pon

Video thumbnail

66

Vacatures

10

Stages

Activiteiten

Bedrijfspresentatie (tijdslot 1)

We move you to a better world.

13-11-2020 14:00

Online

Tijdens de bedrijfspresentatie kom je alles te weten over Pon en het Management Traineeship. Er wordt uitleg gegeven over de selectieprocedure, er zijn trainees die hun ervaring delen en je krijgt een uniek (digitaal) kijkje achter de schermen in de wereld van Pon. De onderwerpen die besproken zullen worden: - Pon: van kleinschalig familiebedrijf tot internationale speler - De wereld van Pon is ook jouw wereld. Ontdek hoe onze bedrijfsonderdelen inspelen op duurzaamheid, verstedelijking, elektrificatie en digitalisering - Alle ins en outs over het Pon Management Traineeship & de selectieprocedure En er zal natuurlijk genoeg ruimte zijn om al je vragen te kunnen stellen!

Deze studenten zoeken wij

Je krijgt bij Pon tijdens het Management Traineeship de mogelijkheid je eigen toekomst vorm te geven. Natuurlijk vraagt dat assertiviteit, flexibiliteit, onafhankelijkheid en ondernemerschap van jou als trainee. Je hebt een afgeronde WO-opleiding. Affiniteit met onze producten en diensten en ervaring in internationale omgevingen zien wij ook graag terug. Ook worden nevenactiviteiten zoals commissie functies, sport op hoog niveau, een eigen onderneming of stages door ons hoog gewaardeerd. Naast deze activiteiten zijn wij vooral erg benieuwd naar jou. Waarom heb jij bepaalde keuzes gemaakt en hoe heeft dit jou gevormd?

Assertiviteit

Flexibiliteit

Onafhankelijkheid

Ondernemerschap

Make it fun factor

Hier kun je ons vinden

Zuiderinslag 2

3833 BP Leusden