Pon
Case study

Pon

Mobiliteit brengt je verder. Daar zijn we bij Pon van overtuigd. In 1895 begonnen we als kleinschalig familiebedrijf. Ondertussen zijn we wereldleider in mobiliteitsoplossingen. Met ruim 16.000 ondernemende collega’s zetten we elke dag opnieuw miljoenen mensen en goederen in beweging.

Pon bestaat uit meer dan 80 ondernemingen verspreid over ruim 65 landen. Samen maken we het verschil in mobiliteit en spelen we in op trends als verstedelijking, elektrificatie, duurzaamheid en digitalisering. De sterke merken waarvoor we werken dragen we een warm hart toe. Denk aan de automerken Volkswagen, Audi, SEAT en Porsche die we vertegenwoordigen als auto-importeur. En aan meer dan vijftien hoogwaardige en iconische fietsmerken uit ons portfolio, waaronder Gazelle, Urban Arrow, FOCUS en Santa Cruz. Ook zijn we trots op ons Cat®-dealerschap.

16000

Werknemers

65

Landen

6

Branches

Werken bij Pon

Video thumbnail

200

Vacatures

30

Stages

Activiteiten

Case study

Casestudy PON

17-11-2023 09:45

WTC Rotterdam

Pon is wereldwijd actief op het gebied van mobiliteitsproducten, -diensten en -oplossingen en biedt ook honderden industriële oplossingen. In Nederland zijn we een van de belangrijkste spelers op het gebied van mobiliteit. Dagelijks stappen vier miljoen Nederlanders op een fiets van Pon en rijden twee miljoen mensen in een auto die door ons is geïmporteerd. Ook reizen dagelijks 140.000 mensen met een van onze mobiliteitskaarten, hebben meer dan 215.000 mensen een abonnement op een Swapfiets en maken dagelijks 100.000 Nederlandse reizigers gebruik van onze slimme mobiliteitsoplossingen. Als mobiliteitsexpert en marktleider is Pon daarom een logische gesprekspartner voor klanten en partners om te werken aan de ontwikkeling van duurzame en CO2-neutrale oplossingen voor het transport van mensen en goederen. Dit brengt interessante vraagstukken met zich mee. Tijdens de case heb jij de keuze om aan drie actuele vraagstukken te werken en om met een innovatief idee te komen. Een tipje van de sluier? Eén van de vraagstukken gaat bijvoorbeeld over vervoer en de Dutch Grand Prix.

Deze studenten zoeken wij

Je krijgt de mogelijkheid je eigen toekomst vorm te geven. Natuurlijk vraagt dat assertiviteit, flexibiliteit, onafhankelijkheid en ondernemerschap van jou als trainee. Je hebt een afgeronde WO-opleiding. Op je cv zien we graag ervaring en affiniteit met onze producten en diensten en ervaring in internationale omgevingen. Naast deze activiteiten zijn wij vooral erg benieuwd naar jou. Waarom heb jij bepaalde keuzes gemaakt en hoe heeft dit jou gevormd?

Doorzettingsvermogen

Analytisch denken

Samenwerken

Hier kun je ons vinden

Stadionplein 28

1076 CM Amsterdam