Movares
Middagonderdeel (tijdslot 1)

Movares

De wereld verandert. Wij veranderen mee. Wij gaan voor data-gestuurd, innovatief en efficiënt werken. Complexe projecten? Daar krijgen wij juist energie van. Ons doel? Iedere dag werken aan een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland!

We hebben een grote ambitie, en we komen er alleen als we het samen doen. Zo leveren wij slimme adviezen en ontwerpen op het gebied van infrastructuur, mobiliteit, digitale transformatie, energietransitie, circulair bouwen en klimaatadaptatie. Dit doen wij voor grote en kleine opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, ProRail, provincies, gemeenten, waterschappen en netbeheerders.

750

Werknemers

1

Landen

1

Branches

Werken bij Movares

Video thumbnail

90

Vacatures

20

Stages

Activiteiten

Middagonderdeel (tijdslot 1)

Middagonderdeel I Movares

17-11-2023 13:45

WTC Rotterdam

Sinds de negentiende eeuw rijden in heel Europa treinen rond. Slimme ingenieurs die niet over landsgrenzen heen communiceerden bouwden systemen om het rijden met treinen veiliger en sneller te maken. Dat resulteerde in het huidige systeem met allemaal landspecifieke oplossingen ter voorkoming van spectaculaire ongevallen. Deze diversiteit is een sta in de weg voor vrij verkeer van goederen, diensten en personen zoals Europa dat voorstaat. Europa heeft sinds 1990 een specificatie voor een wereldwijd toepasbaar systeem waar alle Europese staten op aan moeten gaan sluiten. De specficaties (ERTMS) zijn nog niet af, maar Nederland, Denemarken, Spanje, Italie, Zwitserland, Tsjechie en Belgie doen al volop mee. Movares is als Ingenieursbureau rechtstreeks betrokken bij de implementatie van dit systeem. Movares laat jou middels een casus zien wat er allemaal bij komt kijken om de transitie te maken van de huidige situatie naar de nieuwe ERTMS-situatie.

Deze studenten zoeken wij

Jij past bij ons als bedrijf als je nieuwe kansen ziet en vernieuwend en innovatief wilt zijn. Dit doe je niet alleen, maar samen met je team en de opdrachtgever.

Bij Movares geef je zelf vorm aan je carrière. Je bent goed in wat je doet en kijkt over je grenzen heen. Daar stemmen we je carrièrepad op af.

Doorzettingsvermogen

Ondernemend

Samenwerken

Hier kun je ons vinden

Daalseplein 100

3511 SX Utrecht