McKinsey & Company
Case study

McKinsey & Company

McKinsey & Company is een internationaal strategy consulting kantoor. Bij McKinsey bedenk je manieren om grote veranderingen mogelijk te maken. Voor bedrijven, overheidsinstellingen en non profits. Je houdt je bezig met de overgang naar duurzame technologieën, de economische transitie van Afrika, overnames, de toekomst van onderwijs, gezondheidszorg, of de financiële sector. En met al die andere thema’s waar je als adviseur van 90 van de 100 grootste bedrijven ter wereld over geraadpleegd wordt.

25000

Werknemers

60

Landen

12

Branches

Werken bij McKinsey

Video thumbnail

2

Vacatures

1

Stages

Activiteiten

Case study

Case McKinsey & Company

13-11-2020 10:00

Online

Tijdens de case workshop leer je hoe je als een McKinsey consultant een probleem aanpakt. Terwijl je aan een uitdagende case werkt, zullen we uitleggen hoe onze 'Problem Solving Loop' werkt. De business case zal voor een echte cliënt zijn. Samen met onze consultants volg je onze gestructureerde probleemoplossende aanpak, ontwikkel je aanbevelingen en presenteer je je bevindingen uiteindelijk aan de 'CEO'.

Deze studenten zoeken wij

We zoeken exceptioneel talent, ongeacht studieachtergrond. Onze consultants komen uit alle richtingen, van geschiedenis tot natuurkunde, van bouwkunde tot politicologie.

Succesvolle kandidaten onderscheiden zich doordat zij uitstekende studieresultaten koppelen aan een breed ontwikkelde persoonlijkheid. Het zijn teamspelers met een uitzonderlijk probleemoplossend vermogen en de drive om resultaten neer te zetten.

Analytisch

Creatief

Nieuwsgierig

Gedreven

Teamspeler

Hier kun je ons vinden

Amstel 344

1017 AS Amsterdam