GKN Fokker
Middagonderdeel (tijdslot 2)

GKN Fokker

GKN Aerospace is één van de grootste wereldwijde luchtvaarttoeleveranciers. Met productiefaciliteiten in 12 landen in Azië, Europa en Amerika produceren wij vliegtuigonderdelen, motorsystemen, elektrische bekabelingssystemen en landingsgestellen voor 90% van de meest geavanceerde vliegtuigen en vliegtuigen ter wereld.

2400

Werknemers

12

Landen

3

Branches

Werken bij GKN Fokker

Video thumbnail

245

Vacatures

25

Stages

Activiteiten

Middagonderdeel (tijdslot 2)

Middagonderdeel II Fokker

17-11-2023 15:30

WTC Rotterdam

GKN Aerospace heeft als missie “ to be the most trusted and sustainable partner in the sky!” Dagelijks werken wereldwijd meer dan 17.000 medewerkers aan deze missie om vliegen schoner, zuiniger en duurzamer te maken. Graag gaan wij met jullie in gesprek over jullie ideeen om een bijdrage te kunnen leveren aan een duurzamere luchtvaart. Hoe kunnen we met elkaar ervoor zorgen dat de milieu-doelstellingen in de luchtvaart ook daadwerkelijk behaald gaan worden? We sluiten af met een overzicht aan activiteiten, ontwikkelingen en intiatieven die op dit moment al worden ondernomen door GKN Aerospace om de luchtvaart duurzamer te krijgen. Want verandering begint nu! We kijken uit naar jullie komst!

Deze studenten zoeken wij

Wij zijn op zoek naar studenten met affiniteit met de luchtvaartindustrie en/of productie omgeving. De affiniteit kan je natuurlijk ook hebben als je niet een opleiding in deze richting volgt.

Hier kun je ons vinden

P.O. Box 1

3350 AA Papendrecht