Critical Minds
Middagonderdeel (tijdslot 2)

Critical Minds

"Projecten op tijd, mensen in flow". Dat is wat we bereiken voor onze klanten. De Critical Minds zijn elke dag bezig om projecten -en dus ook organisaties- te verbeteren. We creeëren draagvlak voor nieuwe ideeën, we maken processen inzichtelijk en we sturen projecten aan. Een Critical Mind maakt voor onze klanten het verschil met zijn energie, positieve instelling, transparantie en bovenal zijn oprechtheid.

De Critical Minds werken als Consultant, Trainer of Interim Projectmanager. Wij zetten onze expertise in de offshore, maritiem & jachtbouw, bouw, infrastructuur en de energietransitie in. Een Critical Mind werkt in vrijheid, vertrouwen en met verantwoordelijkheid. Wij geloven dat mensen een verschil maken door zichzelf te zijn.

We houden ervan om kennis te delen; dat zit in ons DNA. Je bepaalt jouw eigen leercurve. In ons Traineeship trainen en coachen we jou op zowel professioneel en persoonlijk vlak. Kortom, we helpen jou in jouw ontwikkeling tot young professional!

35

Werknemers

1

Landen

4

Branches

Werken bij Critical Minds

Video thumbnail

2

Vacatures

2

Stages

Activiteiten

Middagonderdeel (tijdslot 2)

Middagonderdeel II Critical Minds

17-11-2023 15:30

WTC Rotterdam

"Projecten op tijd, mensen in flow". Dat is wat we bereiken voor onze klanten. We starten veelal in de operatie van complexe, technische projecten waarbij de focus ligt op projectbeheersing. Van daaruit helpen we onze klanten met het implementeren van strategie en het ontwikkelen van mensen. Tijdens onze workshop krijg je inzicht in wat er nodig is voor het opstellen van een projectplanning en het bepalen van het kritieke pad. Dat wordt het resultaat, maar juist het omgaan met alle stakeholders van het project en de dynamiek die dat met zich meebrengt, zal je het meeste inzicht brengen vanuit onze workshop.

Deze studenten zoeken wij

"Het verschil maken door jezelf te zijn"; dat is onze visie. Werken bij Critical Minds betekent dat je een sterke intrinsieke motivatie hebt om jezelf te willen ontwikkelen en met jouw positieve energie weet je te verbinden met anderen en hen te motiveren. Je hebt veel affiniteit met complexe, technische projecten, waarin jij al jouw potentieel kwijt kunt. Je durft verantwoordelijkheid te nemen in het werk, bent eerlijk en transparant. Bovenal sta je met twee benen op de grond en ben je een echte levensgenieter!

Ondernemend

Mensgericht werken

Communicatieve vaardigheden

Hier kun je ons vinden

Burgemeester Breenplantsoen 1 1

3471 CK Kamerik