Critical Minds
Bedrijfspresentatie (tijdslot 2)

Critical Minds

Critical Minds zijn elke dag bezig de doorlooptijd van projecten te verkorten, zodat deze steeds vaker op tijd worden opgeleverd. Iedereen in de organisatie komt zo op den duur beter in de ‘flow’ en werkt met meer plezier. Wij kennen de bouw-, maak-, jachtbouw-, offshore- en maritieme industrie. Daar verbinden we de kennis uit eerdere successen met nieuwe, innovatieve werkmethodes. Onze Critical Minds vliegen elk project aan met een slimme toolbox en een geheel eigen mentaliteit. Geen dikke rapporten vol management praat, maar concreet advies en handen uit de mouwen. Want we denken én we doen. We brengen de processen in kaart en werken samen met alle lagen van de organisatie aan verbeteringen. Die vervolgens worden geïmplementeerd. Critical Minds zitten vol energie: we zijn altijd op zoek naar ons volgende, schijnbaar onmogelijke project.

25

Werknemers

2

Landen

4

Branches

Werken bij Critical Minds

Video thumbnail

1

Vacatures

4

Stages

Activiteiten

Bedrijfspresentatie (tijdslot 2)

Maak kennis met Critical Minds

13-11-2020 15:30

Online

Critical Minds vindt zijn oorsprong in de maritieme industrie. We zullen jullie op een interactieve manier laten kennismaken met projectmanagement en beheersing van complexe projecten met als voorbeeld de jachtbouw. De vraag naar Nederlandse jachten blijft groeien. De laatste jaren worden de superjachten steeds groter en complexer. Hierdoor komt er meer druk te staan op kosten, kwaliteit en doorlooptijd. Daarnaast kunnen projecten tijdens het plannen en bouwen nog aangepast worden naar de laatste wensen van de klant. Dit brengt gave technische maar ook projectmanagement uitdagingen met zich mee.

Deze studenten zoeken wij

Binnen Critical Minds zoeken we studenten die avontuurlijk, eigenwijs, eerlijk en kwetsbaar zijn. Sectors die je interessant vindt zijn scheepsbouw, bouw, duurzaam en/of offshore, maritime & energie markt. Wat zoeken wij daarnaast in een student?

Jij hebt sterke technische affiniteit en/of technische opleiding.

Jij hebt positieve energie waarmee je anderen motiveert en verbindt;

Jij staat met twee benen op de grond en bent eerlijk;

Jij durft verantwoordelijkheid te nemen in complexe projecten;

Jij bent pro-actief en staat graag met je ‘poten in de klei’;

Jij hebt een HBO/WO diploma.

Kritisch

Verbindend

Analytisch

Ondernemend

Transparant

Hier kun je ons vinden

Burgemeester Breenplantsoen 1 1

3471 CK Kamerik