Batenburg Techniek
Case study

Batenburg Techniek

Vanuit de gedachte ‘Smarter focus. Brighter tomorrow.’ realiseren we als technologiebedrijf slimme oplossingen voor onze klanten. We automatiseren bedrijfsprocessen en stroomlijnen deze met slimme componenten. Zo helpen we onze klanten om hun voorsprong te behouden. Nu en in de toekomst. Wij zetten onze talenten binnen de energietransitie en digitalisering in om samen die toekomst mogelijk te maken.

1275

Werknemers

12

Landen

5

Branches

Video thumbnail

100

Vacatures

8

Stages

Activiteiten

Case study

Casestudy Batenburg

17-11-2023 09:45

WTC Rotterdam

Vanuit de gedachte ‘Smarter focus. Brighter tomorrow’ realiseren we als technologiebedrijf slimme oplossingen voor onze klanten. Nu en in de toekomst. Wij zetten onze talenten binnen de energietransitie en digitalisering in om samen die toekomst mogelijk te maken. In het Klimaatakkoord staat dat Nederland in 2030 49% minder CO2 moet uitstoten. In 2050 is dat 95%. Schoon vervoer helpt die doelen te bereiken, maar ook de industrie moet verduurzamen. Wat heeft dat voor invloed op de infrastructuur in Nederland? En wat is de invloed op industriële processen van onze klanten? Waar komt deze energie vandaan? Kunnen we dat opwekken met duurzame energiebronnen en welke zijn dat dan? Het blijkt dat ons netwerk hier vooralsnog niet mee om kan gaan, denk aan energiecongestie. En hoe realiseren we cyber security als het gaat om energievoorziening? Dit zijn de uitdagingen en tegelijkertijd kansen waarvoor Batenburg aan de lat staat. Doe mee met onze Batenburg case en deel jouw creatieve inzichten om tot een betaalbare en realistische oplossing van dit urgente vraagstuk te komen.

Deze studenten zoeken wij

De studenten die goed bij Batenburg passen volgen een technische opleiding op HBO- of TU-niveau in m.n. de richting van Elektrotechniek, Werktuigbouw, Informatica, Technische Bedrijfskunde of Sustainable Energy. Wij bieden mooie kansen aan energieke en creatieve studenten die van korte lijnen houden en graag bijdragen aan een Brighter tomorrow. Ons R&D Talent Center biedt volop gelegenheid voor het meewerken aan innovatieve en toepasbare oplossingen voor onze klanten.

Doorzettingsvermogen

Analytisch denken

Samenwerken

Hier kun je ons vinden

Stolwijkstraat 33

3079 DN Rotterdam