Batenburg Techniek
Bedrijfspresentatie (tijdslot 2)

Batenburg Techniek

Batenburg Techniek werkt als technisch dienstverlener in de smart industry. Wij richten ons op het slimmer, veiliger en duurzamer maken van productie, teelt en vastgoedexploitatie van klanten in de industrie en infrastructuur. Sinds onze oorsprong zijn wij vertrouwd met het verbinden van industriële processen, (besturings)software, slimme producten en elektromechanische techniek om uiteindelijk slimme(re) bedrijven te creëren.

1100

Werknemers

8

Landen

5

Branches

Werken bij Batenburg

Video thumbnail

2

Vacatures

10

Stages

Activiteiten

Bedrijfspresentatie (tijdslot 2)

Een blik in de wereld van Batenburg Techniek

13-11-2020 15:30

Online

In een interactieve presentatie van een uur willen we jou een blik geven in een deel van de wereld van Batenburg. Hoe helpen wij onze opdrachtgevers in de industrie en infrastructuur bij het inrichten en optimaliseren hun (technische) processen op een slimme, veilige en duurzame manier. Welke aspecten komen wij op het pad van duurzaamheid, techniek, organisatie en samenwerking tegen. We laten je zien hoe we met Virtual Reality-technieken simulaties maken zoals bijvoorbeeld voor een nieuwe Volvo Ocean Racer. Hierbij gaan we graag met je in gesprek over de koers.

Deze studenten zoeken wij

De studenten die bij Batenburg goed passen volgen een technische opleiding op HBO of TU- niveau in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouw, Informatica of hebben hun opleiding afgerond. Je beheerst een aantal programmeertalen, maar ook de Nederlandse en Engelse taal.

• Interesse in technologie, processen en programmeren

• Inlevingsvermogen in de situatie van de opdrachtgever

• Probleemoplossend, analytisch en creatief denken

• Flexibele instelling

Hier kun je ons vinden

Stolwijkstraat 33

3079 DN Rotterdam