AT Osborne
Middagonderdeel (tijdslot 1)

AT Osborne

De inrichting van de leefomgeving draagt in belangrijke mate bij aan het welzijn van de mens. Denk daarbij aan onbelemmerde mobiliteit, een schoon en veilig milieu, passende huisvesting en goede gezondheidszorg. AT Osborne draagt daaraan bij met duurzame oplossingen. Onze focus ligt op toekomstbestendige infrastructuur, een gezonde samenleving en een duurzame leefomgeving. Ons motto is: ‘Urban Matters, People Matter’.

150

Werknemers

1

Landen

5

Branches

Werken bij AT Osborne

Video thumbnail

6

Vacatures

5

Stages

Activiteiten

Middagonderdeel (tijdslot 1)

Middagonderdeel I AT Osborne

17-11-2023 13:45

WTC Rotterdam

AT Osborne neemt je mee in de dynamische wereld van projectmanagement, gebiedsontwikkeling en infrastructuur met onze boeiende casus over het Zuidasdok-project. Zuidasdok is een van de grootste infrastructurele programma’s in Nederland, bestaande uit meerdere projecten. Een belangrijke ontwikkeling is de verkenning naar de toevoeging van een derde perron voor internationaal treinverkeer aan Station Amsterdam Zuid. Het derde perron is nog geen onderdeel van de scope van Zuidasdok, maar kan dit wel gaan worden bij positieve besluitvorming. Tijdens de real-life case zul je als adviseur van AT Osborne de implicaties onderzoeken van het toevoegen van een derde perron aan Station Amsterdam Zuid. De toevoeging van een derde perron raakt economische belangen, duurzaamheidsidealen en praktische overwegingen. Door het combineren en afwegen van alle effecten zul je inzicht krijgen in de complexe besluitvorming die bij dergelijke grote projecten komt kijken. Uiteindelijk zul je een advies aan de opdrachtgever moeten formuleren: is het toevoegen van een derde perron een verstandige zet voor de toekomst van het gebied en wat betekent de scopetoevoeging voor het programma Zuidasdok? De casus laat je ervaren of project- en programmamanagement iets voor jou is en of en het uitdenken van de toekomst van de duurzame leefomgeving iets is dat je aanspreekt!

Deze studenten zoeken wij

Bij AT Osborne zoeken we nieuwsgierige studenten van de TU Delft die de brug willen slaan tussen mens en techniek.

  • Draag je graag bij aan een toekomstbestendige leefomgeving en wil je maatschappelijke impact maken?
  • Ben jij gefascineerd door complexe uitdagingen in grote projecten?
  • Toon je initiatief en kun je opzoek naar de vraag achter de vraag?
  • Heb je interesse in zowel projectmanagement en -beheersing als advieswerk?
  • Weet je nog niet goed wat voor rol bij jou past in ons werkveld? Meld je aan voor onze workshop en we ontmoeten je graag!

Analytisch denken

Samenwerken

Communicatieve vaardigheden

Hier kun je ons vinden

John F. Kennedylaan 100

3741 EH Baarn