Arcadis
Case study

Arcadis

Arcadis is wereldwijd toonaangevend als ontwerp- en adviesbureau voor de natuurlijke en gebouwde omgeving. Wij werken samen met onze klanten aan buitengewone en duurzame oplossingen en leveren daarvoor ontwerp-, advies- ingenieurs-, project- en managementdiensten. Arcadis is het grootste Design & Consultancy bedrijf van Nederland en ontplooit veel maatschappelijke initiatieven.

Integriteit, focus op klanten, samenwerking en duurzaamheid. Fundamenten van kwaliteit en resultaat. Geleverd door diverse professionals, die streven naar het beste resultaat. Elke dag weer. Over de hele wereld. Arcadis biedt jou een stimulerende bedrijfscultuur waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Elke medewerker heeft gelijke kansen op persoonlijke erkenning en loopbaanontwikkeling. Daarnaast hebben we diversiteit hoog in het vaandel staan.

27000

Werknemers

40

Landen

4

Branches

Werken bij Arcadis

Video thumbnail

53

Vacatures

7

Stages

Activiteiten

Case study

Uitbreiding supermarktketen Hoogvliet

13-11-2020 10:00

Online

De coördinatie en integratie van alle activiteiten om het nieuwe distributiecentrum van supermarktketen Hoogvliet in Bleiswijk in gebruik te kunnen nemen lag bij Arcadis. Het nieuwe distributiecentrum is van alle facetten voorzien, naast de logistiek voor droge kruidenierswaren, vers-, gekoelde- en diepvriesproducten zijn ook de bakkerij, de slagerij, emballageverwerking en kantoren geïntegreerd. Hetgeen waar het nieuwe distributiecentrum van Hoogvliet nog niet over beschikt is een E-commerce. De ruimte voor uitbreiding van het nieuwe distributiecentrum met een E-commerce gebouw is er, maar een concreet uitbreidingsplan ligt er nog niet. Aan jou de vraag om een uitbreidingsplan te ontwikkelen welke aansluit op het nieuwe distributiecentrum, met in achtneming de logistiek op het terrein, de inpassingen in de ecologische zone i.v.m. BREEAM, de vergunningen en regelgeving. Uiteindelijk zullen jullie uitbreidingsplannen aangeleverd worden aan Hoogvliet en wellicht wordt het beste idee meegenomen bij de overwegingen voor de uitbreidingsplannen voor E-commerce van Hoogvliet!

Deze studenten zoeken wij

Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie “Improving quality of life”. Dat is wat ons verbindt en inspireert. Ben jij een enthousiaste en leergierige student die houdt van een uitdaging? Dan komen wij graag met jou in contact!

Binnen de verschillende onderdelen van Arcadis bieden wij (technische) hbo en wo studenten een kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. Jaarlijks kiezen ongeveer 220 studenten voor Arcadis. In de meeste gevallen bepalen onze projecten de globale inhoud van de stage dan wel de afstudeeropdracht. Echter de daadwerkelijke invulling van de stage komt in samenspraak met de student tot stand. Daarnaast zal een van onze medewerkers je begeleiden tijdens het uitvoeren van de opdracht en laat hij/zij je kennismaken met de medewerkers, de cultuur en de mogelijkheden van Arcadis. Goed om te weten dat Arcadis een stagevergoeding verstrekt. Kijk voor actuele mogelijkheden op www.werkenbijarcadis.nl

Interesse in duurzaamheid

Interesse in en kennis van digitalisering

Vermogen om te innoveren

Communicatief vaardig

Teamplayer

Hier kun je ons vinden

Beaulieustraat 22

6814 DV Arnhem