Anthony Veder
Bedrijfspresentatie (tijdslot 1)

Anthony Veder

Anthony Veder focust zich als rederij op het transport van vloeibaar gas. We zijn wereldwijd actief in alle segmenten van het gastankervervoer en gehuisvest in de havenstad Rotterdam. We hebben een van de modernste en technologisch meest geavanceerde gastankervloten in de industrie waarmee we een veilige, flexibele en betrouwbare service leveren. Met innovatieve projecten lopen we voorop in onze markt. Voorbeelden hiervan zijn het gebruik van LNG (vloeibaar aardgas) als brandstof voor onze schepen en het aanbieden van schepen die LNG transporteren.

1000

Werknemers

1

Landen

2

Branches

Werken bij Anthony Veder

Video thumbnail

2

Vacatures

2

Stages

Activiteiten

Bedrijfspresentatie (tijdslot 1)

A day at Anthony Veder

13-11-2020 14:00

Online

Wat je als deelnemer aan onze Interactieve Bedrijfspresentatie mag verwachten is dat je op een actieve manier kennis zult maken met Anthony Veder. Door middel van ingebouwde mini-cases zullen wij jou meenemen in onze core business en de dagelijkse uitdagingen waar wij mee te maken krijgen. Alle elementen waar Anthony Veder mee van doen heeft, zullen we aanstippen. In groepen zullen jullie je hoofd buiten over de dagelijkse uitdagingen op commercieel gebied, operationeel en logistiek. Deze casussen worden in groepen gemaakt om vervolgens te pitchen en best practices met jullie te delen. De winnaars krijgen een prijs thuis gestuurd!

Deze studenten zoeken wij

Wij zijn opzoek naar creatieve, innovatieve en enthousiaste studenten met een technische affiniteit. Bij Anthony Veder kijken we eerst naar de mentaliteit en dan naar kennis en ervaring. We zijn een Rotterdams bedrijf met een ondernemende attitude. We nemen onze verantwoordelijkheden en weten op een constructieve wijze feedback te geven en te ontvangen. Met onze drive maken we innovatieve projecten mogelijk. Jij vindt het leuk om initiatief te nemen en belangrijk om af te maken wat je begonnen bent!

Assertiviteit

Doorzettingsvermogen

Samenwerking

Creativiteit

Analytisch

Hier kun je ons vinden

Parklaan 2

3016 BB Rotterdam