Inhousedag | RebelGroup

Slide

Inhousedag | RebelGroup

No change without a Rebel
Rebel is een jong en snelgroeiend Rotterdams adviesbureau gericht op financieel-economische en strategische consultancy in binnen- en buitenland. Zij adviseren, implementeren, investeren en initiëren in allerlei sectoren op het gebied van infrastructuur, mobiliteit, energie, water, zorg, cultuur en vastgoed.

-      Hoe kan de circulaire kunststofketen beter gesloten worden en welke acties zijn hiervoor nodig?
-      Hoe financier je een windmolenpark die volledig in eigendom is van burgers, en welke turbine is dan vanuit financieel perspectief optimaal?
-      Hoe moet smart mobility worden ingezet om Zuid-Holland optimaal bereikbaar te maken, en hoe wordt daarmee het slimste wegennet van Europa gerealiseerd?
-      Hoe kan het energieverbruik van bestaande bouw gereduceerd en verduurzaamd worden, wat is hier de financiële impact van en voor wie?


Naast het beantwoorden van deze vraagstukken, geloven zij in geboden oplossingen, helpen zij projecten te realiseren en investeren zij zelfs in een aantal projecten.

Programma
Op 4 mei vanaf 13:00 uur organiseert Rebel een inhousedag voor (technische) masterstudenten op hun kantoor in Rotterdam. Tijdens deze dag zie je en hoor je wat zij doen, waar ze voor staan en hoe zij werken.  Daarnaast werk je samen met andere studenten en Rebels aan een casus waarin je ziet hoe financieel-economische, technische en maatschappelijke vraagstukken in ons dagelijks werk terugkomen. De middag is informeel en de dag sluit af met een diner op hun kantoor en een borrel in de stamkroeg.

Bekijk alle evenementen