VolkerWessels
Bedrijfspresentatie (tijdslot 2)

VolkerWessels

Samen (be)leven, werken en ontwikkelen: dát kenmerkt VolkerWessels. Met zo’n 16.000 medewerkers, verspreid over 120 ondernemingen, kunnen we hele gebieden ontwerpen, beheren en onderhouden. Ook al werken we in verschillende ondernemingen, we bouwen samen aan een duurzame, innovatieve toekomst. Onze missie: bouwen aan een betere levenskwaliteit.

De diversiteit van al die bedrijven is onze kracht. We versterken elkaar door samenwerking. Iedere onderneming heeft zijn eigen identiteit en cultuur. Door deze te bundelen bieden we integrale oplossingen voor indrukwekkende projecten. Zo zijn we groot, maar toch ook klein. We zijn trots op de synergie die hierbij ontstaat. Een collectief bewustzijn dat we samenvatten in ‘maak morgen mogelijk’.

Maak Welke rol je bij VolkerWessels ook vervult, je bouwt constant mee aan vernieuwing en verbetering. Of je dit nu heel concreet doet door de handen uit de mouwen te steken, of lijnen uitzet en slimme voorzieningen bedenkt, jij maakt morgen mogelijk. Samen verleggen we grenzen en blijven we de wereld verbazen met duurzame en innovatieve oplossingen. Dit gaat verder dan het opleveren van woningen, wegen of netwerkverbindingen. We ontwerpen en realiseren slimme, sociale en innovatie wijken en natuurgebieden waar alles aanwezig is en niks verloren gaat. We stellen duurzaamheid centraal. Dit draagt bij aan de gezondheid en het geluk van de gebruikers en bewoners. Oftewel: aan de levenskwaliteit. Met onze gezamenlijke kennis en expertise hebben we de capaciteiten om een hele stad te kunnen bouwen. De toekomst is maakbaar!

Morgen Alles wat we doen binnen VolkerWessels is toekomstgericht. We zijn ambitieus en we denken altijd aan morgen. Dit doen we intern, bijvoorbeeld door te werken aan persoonlijke ontwikkeling in trainingsprogramma’s waardoor jij en je collega’s nog efficiënter werken. We omarmen nieuwe ideeën en fouten maken mag. Samen ontwikkelen we een leefomgeving die ingericht is op de toekomst. Binnen de ondernemingen van VolkerWessels liggen volop mogelijkheden om te groeien in de rol die bij jou past. Ook in projecten voor onze klanten werken we met een heldere visie. Door initiatief te tonen, te durven en te doen. Met een kritische, frisse blik kijken we de wereld in en zetten we grootse projecten op onze naam. Maar we realiseren ons ook dat ons werk risicovol is. Daarom staat veiligheid voorop in alles wat we doen. Dit gaat verder dan onze veiligheidswaarden en –regels volgen. We handelen altijd bewust en letten op elkaar. Oftewel: we werken veilig of we werken niet. Zo maken we morgen samen mogelijk binnen en buiten VolkerWessels, op elke schaal.

Mogelijk Het kan altijd beter, efficiënter, duurzamer. Daarom zetten we bij VolkerWessels vol in op innovatie. We maken dingen mogelijk die eerder onmogelijk leken. En daar zijn we trots op! Door diverse expertises binnen ons bedrijf te bundelen, kunnen we toekomstdromen werkelijkheid maken. Dit kenmerkt onze typische VolkerWessels cultuur. Als collega ben je hier belangrijk. Je wordt gewaardeerd en bent onderdeel van een groter geheel. En daardoor is er ineens veel meer mogelijk dan je vooraf had gedacht. Groei door, verleg grenzen en maak morgen mogelijk!

16000

Werknemers

6

Landen

Werken bij VolkerWessels

Video thumbnail

45

Vacatures

5

Stages

Activiteiten

Bedrijfspresentatie (tijdslot 2)

Maak morgen mogelijk bij VolkerWessel

13-11-2020 15:30

Online

Samen (be)leven, werken en ontwikkelen: dát kenmerkt VolkerWessels. Met zo’n 16.000 medewerkers, verspreid over 120 ondernemingen, kunnen we hele gebieden ontwerpen, beheren en onderhouden. Ook al werken we in verschillende ondernemingen, we bouwen samen aan een duurzame, innovatieve toekomst. De diversiteit van al die bedrijven is onze kracht. We versterken elkaar door samenwerking. Iedere onderneming heeft zijn eigen identiteit en cultuur. Door deze te bundelen bieden we integrale oplossingen voor indrukwekkende projecten. Zo zijn we groot, maar toch ook klein. Hoe ons werkveld eruit ziet? Welke projecten daarbij horen? Welke rol onze medewerkers hierin spelen? Hoe we als concern morgen mogelijk maken? Daar vertellen we je meer over!

Deze studenten zoeken wij

Door de diversiteit van onze bedrijven is onze vraag ook heel breed. Alle technische- en bouw gerelateerde studenten zijn interessant voor ons.

Hier kun je ons vinden

Podium 9

3826 PA Amersfoort