Roland Berger
Case study

Roland Berger

Roland Berger is een internationaal strategisch adviesbureau. Wij ondersteunen klanten bij het realiseren van snelle en stabiele groei. Wij zijn zelf ondernemers en begrijpen onze klanten. Hun uitdagingen maken wij tot de onze, en we leveren altijd een implementeerbaar resultaat. Dat zie je terug in onze waarden: Ondernemerschap, Empathie en Excellentie. Daarmee creëren we waarde op een duurzame en meetbare wijze.

2400

Werknemers

35

Landen

8

Branches

Werken bij Roland Berger

Video thumbnail

1

Vacatures

2

Stages

Activiteiten

Case study

Wat houdt het consultancy vak in?

13-11-2020 10:00

Online

Wil jij ervaren wat het vak strategy consultant inhoudt? En wil jij je tanden in een case zetten? Doe dan mee aan de workshop van Roland Berger en stap in de rol van strategy consultant. Tijdens de workshop ga je in een team van medestudenten en Roland Berger consultants aan de slag met een strategisch vraagstuk. De workshop is de uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met het vak van strategy consultant in het algemeen en Roland Berger in het bijzonder. Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan en wellicht zien wij elkaar!

Deze studenten zoeken wij

Roland Berger zoekt academici met sterke analytische vaardigheden, affiniteit met strategie consulting, ondernemerszin en een klik met ons kantoor. Een specifieke studie is niet van belang, diversiteit binnen ons kantoor wel. Heb je een universitaire opleiding (bijna) afgerond met uitstekende resultaten en daarnaast noemenswaardige nevenactiviteiten vervuld? En bovenal, heb je zin om je handen uit de mouwen te steken om ons Amsterdam kantoor verder te laten groeien? Dan zien we je graag langskomen.

Teamplayer

Ondernemend

Creatief denkvermogen

Probleemoplossend vermogen

Communicatief vaardig

Hier kun je ons vinden

Strawinskylaan 581 World Trade Center

1077 XX Amsterdam