Pacer
Bedrijfspresentatie (tijdslot 1)

Pacer

PACER is een ingenieurs- en adviesbureau met circa 45 jonge en enthousiaste projectadviseurs. Vakmensen die weten in te spelen op een steeds sneller veranderende omgeving. Dankzij een continue vraag zijn wij altijd op zoek naar young professionals met initiatief, ambitie, betrokkenheid en een actieve, open instelling.

Uitdagende projecten

Bij PACER werk je van maandag t/m donderdag zelfstandig of in een team van PACER-collega’s bij één of meerdere projecten. We zijn met name actief in de sectoren infrastructuur, energie en utiliteit, zowel aan de kant van de overheden als het bedrijfsleven. Zo hebben onze adviseurs bijvoorbeeld gewerkt aan de versterking van de Houtribdijk, de aanleg van offshore windmolenpark Aberdeen en Zeesluis IJmuiden, het project en het onderhoud van Icoon Afsluitdijk en de versterking/vernieuwing van de kademuren in Amsterdam.

Één dag per week speciaal voor jouw ontwikkeling.

Op vrijdag werk je bij PACER op kantoor aan je eigen ontwikkeling. We noemen dat onze 80/20-filosofie. 80% van je tijd besteed je aan projecten, 20% aan je eigen ontwikkeling. Je volgt cursussen, verdiept je in de literatuur en wisselt kennis en ervaring uit met de andere adviseurs. Daarbij stel je je eigen doelen. Zo ontwikkel je jezelf in topsnelheid in de richting waar jij naartoe wilt. Werken bij PACER is werken in een dynamisch team met energieke en gedreven collega’s die eenzelfde focus op ontwikkeling hebben!

45

Werknemers

1

Landen

5

Branches

Werken bij Pacer

Video thumbnail

3

Vacatures

Activiteiten

Bedrijfspresentatie (tijdslot 1)

Maak kennis met PACER!

13-11-2020 14:00

Online

Graag laten wij je kennismaken met PACER! Wat is onze rol bij grote infrastructurele bouwprojecten? Aan welke projecten werken wij mee en wat houdt onze 80/20 filosofie in? Nadat we jullie er alles over verteld hebben, gaan we aan de slag met een case. We dagen jullie uit om in de rol van een adviseur te kruipen en de juiste keuzes te maken. Leuke fact; de winnaar van deze case krijgt een verrassing thuis gestuurd!

Deze studenten zoeken wij

  • Je bent ambitieus en wil graag nieuwe dingen leren en toepassen in de praktijk;
  • Je bent nieuwsgierig en in staat om kritische vragen te stellen;
  • En het belangrijkste: je kunt niet wachten om aan de slag te gaan bij een leuk project dat past binnen jouw interesses en vaardigheden!

Analytisch sterk

Houdt overzicht

Probleemoplossend denken

Ambitieus

Energiek

Hier kun je ons vinden

Savannahweg 17

3542AW Utrecht