Deloitte
Case study

Deloitte

Zoek je een uitdagende functie bij een grote professionele dienstverlener? Die met multidisciplinaire teams werkt voor toonaangevende klanten uit alle industrieën? Wil je de marktproblemen van de toekomst vertalen naar creatieve en innovatieve oplossingen? Dan is Deloitte jouw plek. Met ruim 6.000 medewerkers en 18 kantoren verspreid over heel Nederland zijn wij een van de grootste aanbieders van professionele dienstverlening op het gebied van accountancy, belasting- en juridisch advies, consultancy, risk management en financiële advisering.

Je kunt bij ons aan de slag in de volgende vakgebieden:

Consultancy: adviseren op drie gebieden, van strategie tot en met implementatie. Human Capital, zoals leverage-onderzoek of analyses en inzichten uit de industrie vertalen naar het ontwerp en de uitvoering van HR-, talent-, leiderschaps-, organisatie- en veranderingsprogramma’s. Strategy & Operations, van het ontwikkelen van een pragmatische strategie en het evalueren van M&A-kansen tot het verbeteren van financiële en operationele functies. Technology, van datamanagement en cyberrisico's tot een verhoogde mobiliteit van werknemers en virtuele samenwerking.

Financial Advisory: adviseren over de gehele deal life cycle binnen M&A. Het integreren van bedrijven via fusies en overnames, het afsplitsen middels separatie of desinvestering, het bedenken van strategieën, het selecteren van de juiste (ver)kopers, due diligence-onderzoek en het daadwerkelijk sluiten van de deal. Vastgoed, infrastructuur of ruimtelijk strategische gerelateerde vraagstukken binnen Real Estate & Partnerships. Grote corporates en pensioenfondsen adviseren over pensioenen en andere arbeidsvoorwaarden bij Benefits & Pension Advisory.

Tax & Legal: complexe fiscale vraagstukken oplossen voor tax directors, tax accountants en transfer pricing managers van (inter)nationale klanten. Cliënten van (middel)grote ondernemingen adviseren over omzetbelasting en douane. Specifiek belastingadvies verzorgen rondom (grensoverschrijdende) arbeid. Geïntegreerd juridisch advies op het gebied van Corporate Law, Mergers & Acquisitions, IP/IT & Commercial Law en Employment Law & Pensions.

Risk Advisory: advies en controleopdrachten op het gebied van risicomanagement voor financiële dienstverleners, (internationale) corporates en de publieke sector. Beleid en beheersing van strategische en operationele risico’s, advies en implementatie rond wet- en regelgeving, en alles rond informatiebeveiliging zoals privacy. Samenwerking, ondernemerschap en innovatie maken onze oplossingen succesvol.

6000

Werknemers

150

Landen

6

Branches

Werken bij Deloitte

Video thumbnail

31

Vacatures

37

Stages

Activiteiten

Case study

Bedrijfspresentatie Deloitte

13-11-2020 10:00

Online

During this case you experience the excitement of an escape room in a professional setting. While solving puzzles with a bit of time pressure you receive more information about one of our clients and their strategic or operational problem. By gaining more information you can shape the advice and show you are the best consultant in class. Do you want to take the challenge?

Deze studenten zoeken wij

Deloitte is op zoek naar enthousiaste studenten die gemotiveerd en geïnspireerd aan de slag willen om het beste uit zichzelf te halen. Gedreven, ambitieuze mensen die samen met ons een verschil willen maken voor onze cliënten.

Ons aanbod en onze expertise ligt op veel verschillende vlakken. Deloitte is daarom ook altijd op zoek naar enthousiaste talenten in hun vakgebied. Zowel financieel geschoolde studenten, als technisch opgeleide studenten kunnen bij ons aan de slag.

Hier kun je ons vinden

Gustav Mahlerlaan 2970

1081 LA Amsterdam