Adyen

Adyen-logo

Adyen

Gebruik je Spotify, Facebook, Uber, Booking.com? Dan maak je ook gebruik van de payment
service van Adyen. We processen meer dan 90 biljoen transacties per jaar voor onze merchants. Om dat te kunnen doen en op een schaalbare manier te kunnen blijven doen, automatiseren we zoveel mogelijk. In een startup environment, een unieke company culture, we build the future of payments.

Aantal werknemers: 668 werknemers & 50+ nationaliteiten
Aantal vestigingslanden: 15

Bedrijfspresentatie

De bedrijfspresentatie van Adyen is de ideale manier om meer te weten te komen over het bedrijf.

Slide

Kernwaarden

The Adyen Formula

We build to benefit all merchants (not just one)
We make good choices to build an ethical business and drive sustainable growth for our merchants
We launch fast and iterate
Winning is more important than ego; work as a team - across cultures and time zones
We don't hide behind email, instead we pick up the phone
We talk straight without being rude
We include different people to sharpen our ideas
We create our own path and won't be slowed down by "stewards"

Slide

Strategie

In 2006 zag een groep payment technology experts een kans in de betalingsmarkt. Door verouderde systemen en enorm veel aanbieders, was het tijd voor innovatie. Een technologische oplossing werd bedacht die voldoet aan behoeften van snel groeiende global businesses. 

Om dit nieuwe begin aan te geven, is Adyen – Surinaams voor ‘opnieuw beginnen’ – gericht op het bouwen van een structuur die direct aansluit op cardschemes en betaalmethoden over de hele wereld, waardoor bedrijven betalingen kunnen accepteren en online inkomsten kunnen genereren en in een enkel systeem kunnen opslaan.

Na een aantal jaren werken aan de core technology, werden de voordelen van het werken met een enkele partner wereldwijd erkend. In 2009 tekende onze eerst grote wereldwijde klant: Groupon. Vier jaar later in 2013 werd 14 miljard dollar in transactievolume verwerkt op het Adyen-betalingsplatform. Het jaar daarop was dat 25 miljard dollar en in 2015 verdubbelde dat naar 50 miljard dollar. En we blijven nog steeds groeien.

Slide

Innovatie

Manuele handelingen herhalen? Dat kan een
robot veel beter! In deze video kun je zien hoe we een robot gebruiken binnen een van onze eigen teams om slimmer, efficiënter en effectiever te werken: https://vimeo.com/101312610 Zoals je in de video kunt zien is innovatie binnen Adyen enorm belangrijk. We zijn continue op zoek naar verbeteringen en het is ook een van onze waarden in de Adyen Formula: we innovate to benefit all merchants (not just one).

Interessante Studies

 • Technische bedrijfskunde (WO)
 • Computer science (WO)
 • Informatica (WO)
 • Informatica & economie (WO)
 • Informatica en cyber security (WO)
 • Kunstmatige intelligentie (WO)
 • Lucht- en ruimtevaarttechniek (WO)
 • Software science (WO)
 • Technische informatica (WO)
 • Web science (WO)
 • Electrical engineering (WO)
 • Technische wiskunde (WO)

Profiel gewenste studenten

Bij Adyen zoeken mensen die intiatief en verantwoordelijk durven nemen en daarmee bijdragen aan onze snelle groei. We geloven dat mensen het beste uit zichzelf halen wanneer ze de vrijheid, kansen en verantwoordelijkheid krijgen om dat te doen. Onze cultuur is informeel en direct: we talk straight without being rude. We zijn extreme gericht op onze merchants. We geloven in teamwork, en niet in ego’s of hierarchie. Wanneer we een beslissing nemen, maken we die snel en met betrokkenheid van anderen om onze ideeën te verbeteren. We geven elkaar op een informele manier feedback en laten iedereen zijn of haar eigen carriere groeien.

Aanbod voor Studenten

Binnen ons Mechanical Master programma werk je samen met andere studenten en net afgestudeerden aan interessante projecten. Je leert daarmee niet alleen de organisatie en de verschillende teams kennen, maar je leert ook waar jouw talenten liggen en waarmee jij impact maakt.  Binnen Adyen werkt je daarnaast met geweldige organisaties, zoals Facebook, Uber, LinkedIn, KLM, enzovoorts. Samen met teams van over de hele wereld werk je samen aan projecten.  Het Mechanical Master programma is voor studenten die gaan starten of bezig zijn met hun master en daarnaast minimaal 2 dagen in de week willen werken bij Adyen.

Loopbaanmogelijkheden

Er zijn drie mogelijkheden om bij ons in een team te starten;
- een bijbaan naast je studie
- een internship of afstudeer project
- een vaste baan in een van de verschillende teams

Hoe je carrière daarna verloopt is up to you. Binnen Adyen krijg je de vrijheid om je eigen pad te nemen.

Contactgegevens

Recruitment Team Adyen
jobs@adyen.nl