Stork

Stork-logo

Stork

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

Slide

Kernwaarden

Ons doel is om altijd te voldoen aan de hoogste normen. Veiligheid is onze eerste prioriteit, maar bij alles wat we doen streven we de hoogste normen na. We willen een voorbeeld zijn voor anderen. We streven ernaar dat onze prestaties altijd tot de beste van de sector behoren. We staan voor services van topkwaliteit waarbij veiligheid nooit uit het oog wordt verloren. Onze waarden zijn:

Veiligheid

Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. Een verbintenis inzake veiligheid ondersteunt al onze activiteiten overal ter wereld. We gaan een verbintenis aan met onze werknemers om te allen tijde te voorzien in een veilige werkomgeving. De veiligheid van onze klanten en onze werknemers staat voorop.

Uitmuntendheid

We streven naar uitmuntendheid. Wat we doen is zelden eenvoudig, en om het beste resultaat te bereiken en de complexiteit op te lossen, wordt expertise vereist. Samen met onze klanten verkennen nieuwe manieren in denken en doen.

Klantgericht

We reageren snel op de operationele behoeften van onze klanten, wereldwijd. We zijn flexibel, proactief en bieden slimme oplossingen op lange termijn. We willen onze antwoorden en diensten continue
verbeteren.

Duurzaamheid

We gebruiken onze middelen op een efficiënte manier en we reduceren afval tot een minimum. We hebben de vaardigheden, de kennis en de ervaring die nodig is om onze klanten te helpen bij het reduceren van milieu uitstoten en bij het verhogen van hun energie efficiëntie.

Slide

Strategie

Onze visie is om wereldwijd dé toonaangevende leverancier te zijn van kennisgebaseerde asset integrity management services voor de sectoren olie en gas, energie en chemie. We helpen onze klanten om risico's te verlagen, de veiligheid te garanderen en milieuprestaties te verbeteren. Bovendien verhogen we hun winst door innovatieve oplossingen te bieden en ons principe van 'denken en doen' te integreren.

Onze strategie is eenvoudig maar uniek: We werken nauw samen met onze klanten in de sectoren olie en gas, energie en chemie, zodat we door samen te 'denken en doen' veilig, consistent en productief asset integrity management kunnen realiseren.

Met ons unieke bedrijfsmodel bieden wij:

 • Onvoorwaardelijke toewijding aan de doelstellingen van onze klanten
 • Flexibiliteit om te voldoen aan alle behoeften van onze klanten 
 • Een aanpak die geheel gericht is op samenwerking 
 • De beste vakspecialisten binnen alle technische disciplines 
 • Onvoorwaardelijke veiligheid 
 • Duurzaamheid Integriteit en betrouwbaarheid 
 • De beste oplossingen en technieken voor optimalisatie van assets 
 • Begrip voor de bedrijfswaarden en -cultuur van onze klanten

Bij Stork begint samenwerken met luisteren. We luisteren naar onze klanten om hun behoeften vast te stellen. Vervolgens kiest de klant zelf hoe veel of hoe weinig zij betrokken willen zijn bij de optimalisatie van hun assets. Elke dag opnieuw werken duizenden medewerkers van Stork nauw samen met internationale klanten om ervoor te zorgen dat geen enkele vraag onbeantwoord of kwestie onopgelost blijft. Sommige bedrijven noemen dit 'customer intimacy', maar wij noemen het gewoon luisteren.

Slide

Innovatie

Stork zorgt voor een voortdurende ontwikkeling van zijn producten en services om nieuwe innovaties en producten te kunnen aanbieden die de gezondheid, veiligheid en prestaties binnen de organisatie, de werkwijzen en de bedrijfsactiviteiten van onze klanten verbeteren. We streven ernaar onze producten en services continu te blijven ontwikkelen door optimaal gebruik te maken van technologie en innovatie. Naast ons eigen ontwikkelings- programma werken we ook samen met belangrijke leveranciers. 

Je kunt meer lezen over onze laatste innovaties op onze Innovatiepagina's: http://www.stork.com/nl/innovaties-nl/

Slide

Duurzaamheid

Bij Stork vormt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een 'way of life'. Het speelt een centrale rol binnen al onze activiteiten en vormt een van de basisprincipes voor onze kennisgebaseerde asset integrity management services van wereldformaat. We leveren deze services aan bedrijven in de sectoren olie en gas, energie en chemie en andere grote industrieën zodat zij optimaal kunnen presteren.

We hebben als adviseurs het vertrouwen verdiend van internationale bedrijven. Dus zorgen we ervoor dat we bij de optimalisatie van assets en ononderbroken productie ook voldoen aan alle milieunormen.

We maken optimaal gebruik van onze middelen en beperken verspilling. Daarnaast beschikken we over de benodigde vaardigheden, kennis en ervaring om onze klanten te helpen hun impact op het milieu te beperken en hun organisatie energiezuiniger te maken.

Interessante Studies

 • Technische bedrijfskunde (WO)
 • Technische bestuurskunde (WO)
 • Werktuigbouwkunde (WO)
 • Civiele techniek (WO)
 • Electrical engineering (WO)
 • Advanced technology (WO)
 • Aardwetenschappen (WO)
 • Technische bedrijfskunde (HBO)
 • Werktuigbouwkunde (HBO)
 • Maritieme techniek (WO)
 • Technische aardwetenschappen (WO)
 • Technische innovatiewetenschappen (WO)
 • Civiele techniek (HBO)
 • Elektrotechniek (HBO)
 • Maritieme techniek (HBO)
 • Mechatronica (HBO)

Profiel gewenste studenten

Aanbod voor Studenten

Straks na jouw opleiding op zoek naar een baan of een stageplaats? Bij Stork bieden we je de mogelijkheid voor beiden. We hebben regelmatig stageplaatsen en startersfuncties beschikbaar.  

We kennen verschillende traineeships voor HBO'ers en WO'ers.Met een afgeronde HBO of WO opleiding werktuigbouwkunde, elektrotechniek of technische bedrijfskunde, kun je reageren op ons technisch traineeship. Met een afgeronde WO opleiding kun je ook in aanmerking komen voor ons Management Traineeship.

Meer informatie vind je op onze website: www.werkenbijstork.nl

Loopbaanmogelijkheden

Persoonlijke ontwikkeling is onlosmakelijk verbonden aan ons traineeship. We helpen je bij het bepalen van je ambities en vaardigheden door middel van trainingen en kansen binnen het werk. Tegelijkertijd kun je leren van en met je collega’s bij Stork. Zodra jouw carrièrewensen en met name de gebieden van mogelijke groei zijn vastgesteld, krijg je een uitdagend project toegewezen dat past bij je ontwikkelingsbehoeften.

Ons Management Traineeship bestaat uit 4 diverse nationale en internationale projecten. Deze projecten zijn zowel operationeel als strategisch. Wij dagen jou continu uit om het beste uit jezelf te halen, qua persoonlijke ontwikkeling en resultaat. Onze verwachting van het resultaat is hoog en de projecten zijn uitdagend. Gaandeweg ontdek jij welke discipline jou het meest aanspreekt en welke uitdaging jij in de toekomst wilt aangaan. Hiermee bepaal je je loopbaan na het traineeship. Stork biedt je de mogelijkheid om dit te realiseren.

Als Technisch Trainee werk jij binnen dezelfde locatie in Nederland op diverse afdelingen aan werkzaamheden of opdrachten die op dat moment relevant zijn. In twee jaar tijd leer jij het bedrijf kennen en de sector kennen aan de hand van verschillende opdrachten. Afhankelijk van jouw vooropleiding en interesse in een toekomstige functie kan dit traject aangepast worden.

Contactgegevens

Voor meer informatie kun jij contact opnemen met onze afdeling recruitment.

Je kan terecht bij Bianca Schraag, Recruiter, via 06-22890145 of bianca.schraag@stork.com.