Siemens

Siemens-logo

Siemens

De wereld van morgen vraagt om duurzame antwoorden. Daarom biedt Siemens een breed spectrum aan innovatieve technologie voor energie-efficiëntie, industriële productiviteit, betaalbare gezondheidszorg en intelligente infrastructuur. De focus ligt daarbij steeds meer op duurzaamheid. Siemens biedt carrière mogelijkheden aan talenten die de juiste vragen durven te stellen om tot de beste antwoorden te komen. 

Jaaromzet: EUR 1,5 miljard
Aantal werknemers: 2.280

Slide

Kernwaarden

Onze waarden – Verantwoordelijk, Excellent en Innovatief -  vormen al meer dan 160 jaar het uitgangspunt voor ons succes. Ze vormen de basis voor onze ambitie om als baanbrekende onderneming de wereld duurzaam vorm te geven. Alleen als we onze waarden en visie trouw blijven, kunnen we op de lange termijn succesvol zijn.

Slide

Strategie

Continu nieuwe markten aanboren, met innovatieve producten en oplossingen; dat vraagt om het soort pioniersgeest dat Siemens groot heeft gemaakt. Wij zijn en blijven onze tijd vooruit, door ons te concentreren op groeimarkten waarin wij via innovatie en trendsettende technologie het verschil kunnen maken. Daarbij versterken we wereldwijd onze lokale aanwezigheid en creëren we ter plekke waarde. Duurzaam winstgevende groei realiseren en beter presteren dan onze concurrenten is niet alleen een beproefde Siemens-strategie, het is ook onze visie voor de toekomst.

Slide

Innovatie

Bij Siemens werken mensen met een pioniersgeest. We zijn technologisch gedreven en altijd op zoek naar innovatieve oplossingen. Excellent presteren, dat is wat wij dag in dag uit nastreven.

Slide

Duurzaamheid

‘Sustainability is our guiding principle’  
Het succes van Siemens is gebaseerd op duurzame groei en onze waarden. Ons uitgebreide portfolio van producten, services en innovaties bieden duurzame oplossingen voor een betere toekomst.

Interessante Studies

  • Electrical engineering (WO)
  • Werktuigbouwkunde (WO)
  • Technische bedrijfskunde (WO)
  • Elektrotechniek (HBO)
  • Technische bedrijfskunde (HBO)
  • Werktuigbouwkunde (HBO)
  • Science, business and innovation (WO)
  • Mechatronica (HBO)
  • Medische informatiekunde (WO)
  • Technische geneeskunde (WO)

Profiel gewenste studenten

Aanbod voor Studenten

Stage- en afstudeerplaatsen
Mentor voor nieuwe medewerkers 
Introductietraining 
Vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen
Jobrotation Internationale loopbaan
Jong Siemens 
Siemens Graduate Program

Loopbaanmogelijkheden

Twee starters die hetzelfde werk doen zullen zich toch verschillend ontwikkelen; elk individu is immers uniek. Wij ondersteunen en begeleiden je in je ontwikkeling. We bieden je een ambitieus programma om je individuele ontwikkeling te stimuleren. Via een aantal handige instrumenten en initiatieven maken we je loopbaanpad inzichtelijk en bieden je ondersteuning om je talenten tot bloei te laten komen en leiderschap te ontwikkelen.

Siemens staat niet stil. Snel veranderende markten en snel veranderende technologie hebben ons gemaakt tot wat we nu zijn. En wij begrijpen als geen ander dat ook jij niet stil staat. Daarom zijn verandering van functie en jobrotation vaste elementen in je loopbaan binnen Siemens. Met je manager maak je hierover afspraken. Jouw interesses, ontwikkeling en wensen zijn hierin leidend.

Contactgegevens

Siemens Nederland N.V.
Human Resources

www.siemens.nl/career

E: recruitment.nl@siemens.com
T: 070 – 333 3883